Keskiviikko

Aamulla heräsin vähän tavanomaista myöhemmin, menin vasta puoli kymmeneksi töihin. Kaikesta kiireettömyydestä huolimatta kiirehän lähtöhän se taas tuli. Äkkiä jotain evään tynkää matkaan ja menoksi. Parhainta olisi laittaa nuo eväät jo edellisenä iltana valmiiksi, silloin tulisi varmasti kaikki mukaan ja kokonaisuus olisi järkevä. Tänäänkin tuli ladottua keittoa ihan ylisuuri annos mukaan ja "fiksuna" lämmitin kaikki ja pakkohan se oli "nuukana" koko lautasellinen tyhjäksi syödä.

Syömiset
aamu tuorepuuroa
lounas bataattikeitto parilla nakilla ja raejuustolla
välipala smoothie
päivällinen lihapullia, makaronia, porkkanaa ja tomaattia
iltapala smoothie



"Runosuoni" ei oikein tunnu kukkivan.... Öitä!

Kommentit

  1. Mikähän siinä onkin, että esim. eväiden tai työvaatteiden valmiiksi laitto edellisenä iltana, kun olis aikaa, on niin himskatin vaikeaa. Sitten niitä kiireessä haalit kokoon ja hermostut ja teet vääriä valintoja ja pahimmassa tapauksessa harmittaa sitten koko päivän.
    Mulla oli töissä ollessa se hyvä puoli, kun lähdin aamulla kävelemään niin aikaisin, 6.30-7.00 (jos oikein muistan....), että oli pakko laittaa eväät kaappiin valmiiksi ja puhdas paita reppuun; muut vaatteet vein aina kerralla maanantaiaamuna pukuhuoneen kaappiin :) Sit vaan aamulla pikainen kurkistus ikkunasta ulos tai pakkasmittariin ja vaatetus sen mukaan ja eikun ulos - ei haitannut sade ei pakkanen.

    Ei uskoisi tästä kermape...stä, että silloin kävelin työmatkat kelissä kuin kelissä....No toisaalta....nythän mä oon saikulla, että onhan tilanne vähän toinen ;)

    VastaaPoista
  2. ennakoon valmistautuminen olisi liiam helppoa ;). IItsekkin kävelin aikoinaan työmatkat säässä kuin säässä (tosin silloin ei tarvinnut työpaikalla auto toisin kuin nyt), nykyisin ei ei jaksaisi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli