Loma alkoi


Eilinen päivä oli melkoinen aamu kasista ilta kymppiin ja ehdinpä siinä päivän tuoksinassa ottaa virallisen selfienkin. Nyt sitten vain odottelen selviänkö poliisisedän "sosoolla" vai rapsahtaako rikesakko. Heti sanottakoon, että yleensä ajan todella nuhteettomasti ja tuo eilinen oli epähuomio en huomannut nopeusrajoituksen muuttumista 60->50..

Tämä päivä sitten vierähti kun kävin tutkimuksissa suurella kirkolla. Nyt sitten odottelen koko operaatiokutsua pelon sekaisella innolla. Into elämän laadun paranemisesta ja pelko tuosta operaatiosta, sen onnistumisesta ja tiedossa olevista kivuista.

Askeleiden suhteen tänään on ollut aktiivinen päivä, sillä liikuin välietapit kävellen. 

Päivällisen kävin syömässä ulkona Manalan vuohenjuusto caesarsalaatti on vain niin hyvää. Lisäksi päätin palkita itseni "reippaudesta" tutkimuksissa ja alkavasta lomasta.


Syömiset
Aamurahka
Ateriankorvikepatukka
Vuohenjuusto caesarsalaatti ja ciapattaleipää
Jaffavaniljajäätelöä
Iltapalaksi ehkä tuorepuuroa

Herkkuosastoa illalla

Huomenna on tarkoitus nukkua todella pitkään ja käydä umpihankikävelyllä.

Mukavaa viikonloppua!












Kommentit

  1. Voi ei, noi tarkoituksettomat selfiet ei ole ollenkaan kivoja. Toivottavasti selviät siitä ihan vain huomautuksella; ja eikös siitä voi aina valittaa/antaa oman vastineensa, ettei sitä tarvitse ihan tuosta vaan suoriltaan maksaa?

    Silmäpankki kuulostaa aika hurjalta, mutta samalla mielenkiintoiselta ja myös hmm..tarpeelliselta, jos sinne asti tutkimuksiin olet mennyt? Itse olen likinäköinen ja mulla on ollut lasit 16-vuotiaasta asti; näen kyllä jotain ilman lasejakin. Esim. käsityöt teen ilman laseja ja luen ilman laseja, mutta ko. kapine onkin melkein nenässä kiinni. Lasit on kaksitehot, mutten oikein ole oppinut niitä käyttämään kahdessakaan vuodessa....

    Mutta ilmeisesti peukkujen pitäminen sulle on kuitenkin paikallaan tässä tilanteessa? Ja kaikki menee varmasti kyllä hyvin sitten kun on sen aika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä ja siinä meniskö huomautuksella tuskin ei :/.
      Ihan ei tosiaan tule uusisilmiä silmäpankista, mutta molempiin silmiin pari kirurgista toimenpidettä. Mulla on ollut lasit 3lk asti ja likinäköinen minäkin :).

      Poista
  2. Hyvää lomaa ja iloista umpihankikävelyä! Teetkö enkelinkuvia vai tamppaatko taidetta hankeen? Kevennyksestä sanoisin, että pieni nautinto ajoittain auttaa onnistumisessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ennakkoon en ajatellut tekeväni, mutta tein kun teinkin innoittamasi yhden lumienkelin :).

      Poista
  3. Possu on saanu kerran sakot kamerasta. 100 euroa. ajoi kasikympin alueella ysiseiskaa. Ei siihen oikein ollu mitään selittelemistä, vai oiskohan lieventäväks asianhaaraks hyväksytty, jos ois selittäny, että en huomannut kameraa ajoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei tuossakaan selittelyt auta. Mulla tosiaan kävi niin, että muistin nopeusrajoituksen olevan 60 säädin vakionopeuden säätimen ihan varta vasten ettei pönttö välähtäisi, senkin sijainnin tiesin metrilleen :/. Oma moka pitäisi niitä liikennemerkkejä tsiikailakin :).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli