Aurinkoinen tiistai


Kuten arvata saattaa niin tämä kellojen veivailu keväällä ei sovi laisinkaan tällaiselle yökyöpelille. Aamulla kuitenkin sain itseni kyllä kohtuullisen helposti ylös. Työpäiväkin sujui oikein mukavasti, sain rästilistalla olleet työt hoidettua. 

Ilta kului kotiasreissa ja tulipa sitä telkkuakin hiukan töllötettyä ;). Ihan pikkasen lanteita keikuttelin voimavanteella, että voin kehua edes vähän jotain tehneeni. 

Laitoin tänään chilit kasvamaan. Siemenet otin ihan kaupan chileistä. Useampana vuonna oon istutellut maito- ja mehutölkkeihin, mutta tänä vuonna tein suurinvestoinnin "kasvihuoneeseen". Kassellaan miten nuo tuosta lähtevät kasvuun.


Tämän päivän syömisiin olen ihan tyytyväinen. Tavoitteena on edelleen oppia syömään semi-siististi.

Päivän appeet:
Pussipuuro
Einesannos lihapulla & muusi
Possun sisäfilettä ja nuudelia
Korvapuustin
Pikku sämpylä kinkulla, juustolla ja paprikalla

Huomiseen!


Kommentit

  1. Minulla on samanlainen kasvihuone :) Se on hyvä sijoitus, koska sitä voi käyttää vuodesta toiseen. Samoin ostin tänään siemeniä, mukana chiliä... Täällä on ollut viime päivinä mukavan keväistä, noin +10°C, mutta siltikään en ole saanut päivän aktiivisuustasoja täyteen. Jospa kävelisin oikein reippaasti edestakaisin, kun täytän tiskikoneen :)

    VastaaPoista
  2. Ihailen jokaista, joka saa kasvit kasvamaan. Minulla on kuiva kerrostalon piha ja siinä jokunen perenna, ne ovat uskollisia ja tuottavat iloa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli