Paluu arkeen

Tästä se lähtee paluu arkeen. Vaikkei työpäivä mikään raskas ollutkaan olin päivän jälkeen ihan puhki, lyhyillä yöunilla oli varmasti osansa väsymykseen. Töiden jälkeen otin tunnin päikkärit :). Päikkäreiden jälkeen kaupassa käyntiä ja kotiaskareita.

Huomenna on tavoitteena päästä kevyelle lenkille. 

Tässä eilen virpojille varaamani herkut. Virpojia ei montaa käynyt, joten minäkin sain noista melkoisen satsin. 

Tänään aloitin eilen uhoamani kuukauden mittaisen karkkilakon eilisen karkkiöverin innoittamana. Tässä on pikku hiljaa tullut enempi ja vähempi repsuiluja karkeissa, ruuan laadussa ja annosten koossa. Kaivoin ruokapäiväkirjan naftaliinista, sen avulla kun on helpompi hahmottaa kokonaisuus. Sen olen myös huomannut, että kun on puolikuntoinen ja energiat vähissä ei meinaa jaksaa riittävästi suunnitella/toteuttaa ruokailuja vaan syö jotain helppoa "hätäriruokaa".


Teini teki friteerattuja kananpaloja, muutama tuli maistettua. Eihän nuo tosiaan ole terveellisimmästä päästä, mutta hyviähän nuo oli 

Tänään menen aikaisin nukkumaan :D. 

Hyvää yötä!





Kommentit

  1. Totta, ruokapäiväkirjan kanssa on paljon helpompi pysyä ruodussa, kaikki ylimääräinen, jopa karkinsyönti pysyy hanskassa. Vaikka sitten söisikin karkkia, mutta se pysyisi siinä, että otan siitä fazerin suklaapatukasta sen yhden palan ja seuraavana päivänä toisen palan. Okei - viikon lopputulema on sama, mutta siinä oppii sitä itsekuria ja kun olet esim. ma-pe "harjoitellut" sitä pala kerrallaan syöntiä, niin ehkäpä pystytkin lauantaina sanomaan "ei". Kuulostaa helpoltaa teoriassa - jonain päivänä se sitten ehkä onnistuu :)

    Ja sekin on totta; kun oot kipeä ja puolikuntoinen, niin ei tosiaankaan jaksa eikä ole oikein mitään järkeäkään kauheasti nipottaa syömisistään - pääasia, että syöt ja saat energiaa, että tokenet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karkki on itselleni vähän "huumetta" on helpompi olla kokonaan ilman kuin pystyä kohtuu käyttöön. Muiden herkkujen kanssa pärjään paremmin. Nyt kun on terve ei enää ole mitään tekosyytä rötväilylle :).

      Poista
  2. Ota nyt kuitenkin liikunnan kanssa kevyesti ensi alkuun, ettei jälkitaudit iske.

    VastaaPoista
  3. Kunnon yöunet on parasta lääkettä väsymykseen. Pääsiäiseen kuuluu monenlainen herkku ja namusia voi jakaa vieraille. Pääsiäisenä on myös aikaa ulkoilla ja nauttia auringon paisteesta, toipua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnon yöunet on kyllä tärkeät. Tänään otan vieläkin pidemmät unet :).

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli