Hyvässä alussa

Nyt on rullannut, kiireestä huolimatta muutaman päivän ihan kivasti. Ke ja to Looppikin kehui minun olleen todella aktiivinen. Myös tänään sain kehuja Loopilta. Tässä mennään hyvillä mielin kohti maanantain punnitusta.

Torstain lounassalaatti

Perjantai meni koulutuspäivillä istuen ja kotonakin olin vasta aika myöhään, joten päivän aktiivisuustaso jäi vajaaksi. Koulutuspäivillä söin todella fiksusti ja maltoin mieleni jälkiruokienkin suhteen vaikka siellä oli aika huisa suklaalähde ;).

Tänään kävin katsomassa missä kunnossa metsälenkkini on. Suurelta osin siellä oli hyvä ja melko kuiva hiekkapohja.  Kyllä sieltä vielä jäätäkin löytyi, mutta voi sanoa sen olevan kierrettävässä kunnossa. Tuo metsälenkki on about 5,5km kera melkoisten mäkien ihan kivan mittainen. Tavoite on päästä taas siihen kuntoon, että juoksen tuon lenkin helposti.



Narsissit on säilyneet kivasti. Taustalla näkyvät kanervat pitäisi heivata kompostiin.

Pihan  sinivuokot, nyt "hereillä"


Aloitin keskiviikkona kyykkyhaasteen uudestaan kun unohdin useamman päivän välistä. Kiitos vielä Osakaiselle, jolta sain vinkit polviystävällisempiin kyykkyihin. Tänään on vuorossa 70 kyykkyä ;) ja  ne on vielä tekemättä. 

Huomisen ohjelmassa on savustusta ja vieraita.Toiveissa on huomenna ehtiä pikkulenkille tai tehdä vaihtoehtoisesti kotitreeni. 

Sauna on lämpeämässä, joten lähden pikaisesti tekemään kyykyt.


Terkuin
Mää








Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli