Päivittelyä

Piha-askareet veivät töiden jälkeisestä vapaa-ajasta aimo osan, mutta se oli vain mukavaa. Lenkilläkin kävin, siitä olen erityisen tyytyväinen. Eilen jo huomasin, että nyt henki kulki ihan normisti. Varmaan tuota tautia pitkitti osaltaan hiukan huono sisäilma työpaikalla.

Tämän kevään teemana tuntuu olevan odotus. Odottelen aikaa lekurioperaatioon, odottelen tuloksia opiskelemaan pääsystä, odottelen saavani painonhallinta tuloksia.

Osakainen kaipaili painopäivityksiä. Yritän ensi viikolla päivittää painon, mutta täytyy todeta, että tuota painoa voi vain päivitellä (voi, voi voi), sillä olen nyt huonommassa "jamassa" kuin aloittaessani 4.1. Huonot ruokavalinnat, liian isot annoskoot ja liikunnan vähyys ovat tehneet tehtävänsä, ehkä stressilläkin on oma osansa. Liikunnan osalta toki voin selitellä vähän, että olen ollut tämän vuoden puolella helmi-maaliskuun aikana yhteensä yli kuukauden kipeänä, mutta ruokailujen osalta on peiliin katsomisen paikka. Maaliskuun aikana on tullut plussaa kolmisen kiloa, voitte arvata vain kuinka v...ttaa

Pääsääntöisesti syön semi-fiksusti (lukuun ottamatta isohkoja annoksia), mutta mukaan mahtuu mässypäiviä. Tavoitteena on päästä eroon pysyvästi näistä mässypäivistä ja pitää annoskoot kohtuullisena. Henkilökohtaista ruokapäiväkirjaa ajattelin hiukan laajentaa myös fiilispäiväkirjan puolelle, josko näille mässypäiville löytyisi selityksiä fiiliksistäkin.

Aloitin tänään omatoimisen kyykkyhaasteen. Tuo kyykkyhaaste taisi olla virallisesti maaliskuun alussa, mutta käyhän tämä näinkin. Täytyy toivoa, että polvet kestää...








Kommentit

  1. Kannattaa kyykätä työntämällä takamusta taaksepäin leveässä kyykyssä eikä laskemalla alas ja nousta ylös sisäreisi- ja peffalihaksilla. Silloin polvet ei narise.
    Minunkin ongelmana on isot annoskoot, suorastaan jättimäiset. Mutta kesää kohti kevyemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kyykkäys vinkistä, kun aloittelen uudestaan otan tuon "taktiikan" käyttöön.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli