Huh hellettä

Wau, mikä ihanan lämpöinen ja aurinkoinen sää tuolla ulkona on ollut. Tuon operoidun silmän takia välttelen hiukan auringon paistetta, kun tuo kirkkaus käy aurinkolaseista huolimatta silmään. Tänään osasin hiukan paremmin tauottaa töissä koneella oloa ja säästyin eilisen kaltaiselta päänsäryltä. 

Tänään ryhdistäydyin ja kävin pienellä kävelylenkillä lenkillä pahimman paahteen hellitettyä naapurin kera. Olipa kiva höpistä ja samalla saada liikutettua kehoa. Huomenna näyttäisi siltä, että ehdin vasta seiskan jälkeen kotiin eli on todella pitkä päivä, mutta jos kuitenkin pikku lenkin jaksaisi. Pinnistely ja ponnistelu on vielä reilu viikon pannassa, joten mitään järeää liikuntaa ei vielä malta tehdä.

Oon useampana päivänä syönyt rahkan smoothiena. Lenkiltä tullessa rupesin heittämään aineksia kippoon ja sauvasekoittimella surautin (blenderikin olisi, mutta sauvasekoitin on vaan niin helppo ;) ). Tuosta tuli aika iso annos, mutta siitä on sitten aamupalaksikin.


Hitsi huomenna on jo kesäkuu. Ulkona tosin on jo niin vehreää, että voisi luulla kesän olevan vieläkin pidemmällä. Kesälomaan olisi 4,5 viikkoa aikaa. Wuhuu!





.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli