Ihana leppoisa Vappu!

Tämä Vappu oli juuri sellainen kun tähän saumaan kaipasinkin, rauhallisen vappu kotona vaikka rientoja olisikin ollut :D. Joskus sitä on ihan kiva humputella, mutta nyt ei ollut sen aika. Join koko vappuna ruhtinaallisen yhden karpalolonkeron eli sillä saralla meni hienosti, herkkujen kanssa ei ihan niin hyvin. Taidan liittyä johonkin anonyymeihin sokeriholisteihin. "Hei, olen laiskiainen ja ongelmanani on sokeri".

Tässä vappua kuvina ja alla tarinaa kuvista vähän sekalaisessa järjestyksessä.
Aattopäivä oli hurjan sateinen, mutta tänään Vapun päivänä oli ihana auringonpaiste ja päivä kului piha-askareissa. Herukoissa näytti olevan upeat lehden alut. Sienikausikin on tullut "avattua" kauden eka sieni löytyi pihasta, mikä lie, en aio syödä :D.

Ripsejä ja kasleria savusteltiin. Mausteseos tehtiin itse kauhukeittiön ohjeen mukaan. Laulaa luikauttelin omaksi iloksi ja perheen kauhuksi SingStaria ;). Teini harjoitteli ukulelen soittoa. Ukulele hankittiin perjantaina. Melkoinen ukulelisti tuo teini on, toki aikaisemmalla kitaran soittoharrastuksella on ollut vaikutusta ;). Ajattelin itsekkin harjoitella soittamista, mutta antaa teinin nyt alkuun soitella ihan rauhassa.

Usein teen siman itse, mutta tällä kertaa ajattelin, että pienempi satsi riittää ja ostin valmista simaa, etten juo yksin sitä ämpärillistä simaa. Ostin Kaskein juhlasimaa. Mielestäni se oli vain "kuplivaa" fariinisokeri litkua, melkoinen pettymys. Olisi pitänyt ostaa sitä tuttua ja turvallista Porvoolaista, joka on melkein kotisiman makuista.

Kasvattamossani on kasvamassa on chilejä, tomaattia, basilikaa ja yksi paprikan taimi. Istuttelin taimia isompiin purkkeihin jaamaan syssyyn istuttelin myös sitruunapuuni isompaan ruukkuun.

Kuvakollaasista jäi valmiit ribbsit, joten tähän loppuun vielä sellainen.


















Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli