Päänsärkypäivä

Tänään on ollut päänsärkypäivä, särky alkoi heti herätessä. Hirveellä kiireellä otin aamupalaa, että pystyin ottamaan särkylääkkeen. Särky hellitti hiukan, mutta vain hiukan. Töihin menin sinnikkäästi, mutta iltapäivällä jouduin toteamaan ettei työnteosta tule yhtikäs mitään. 

Veli totesi puhelimessa, että sulla on äitees pää taitaa olla ukkosta ilmassa. Olen kyllä reagoinut ukkoseenkin, mutten koskaan näin voimakkaasti. Kotiin päästyä teinikin valitteli päänsärkyä, hänkin siis äitinsä tytär. Päätä särkee edelleen mutta pienillä tunnin unilla ja stydimmällä särkylääkkeellä selvisin suurelle kirkolle jonne tulin huomista silmälääkäriä/tikinpoisto operaatiota varten.

Päivän koru...

ja kuosi (nää kuosikuvat ei kyllä oikein oo mun juttu ;) )

Kämpillä tein kevyen iltapalan, josta taatusti riittää huomiseksi  aamu- ja välipalaksi.

Shakerillä viimeistelin iltapalan, kun tuo kaupapuuteri on hyvä syödä tuoreeltaan, en voinyt sitä koko satsiin sekoittaa. Löysin jonkun aikaa sitten tuon näppärän sheikkerin, jossa on tuollainen pohjaosa, johon on näppärä ottaa jauhetta matkaan. 


Päivän muutkin syömiset on olleet ihan fiksuja tuorepuuroa, kanasalaattia yms. Tätä tavoittelen tavallista ja tavallisia määriä...

Kauniita unia!



















Kommentit

  1. Kyllä on HIENO koru! Mutta päänsärystä en tykkää yhtään :( Sitä meinasi pukata mullakin sen patalapunpolttosession jälkeen, kun sitä käryä oli sen verran kämpässä, että silmiä kirveli - ja kun otti pattiin, vaikka oli kaveri kylässä ja yritti lohduttaa, että elämässä sattuu kaikenlaista. Tuuletus onneksi toimi ja kun vielä lähdettiin liikkeelle, niin päänsärky hellitti.
    Katselin tuota sun iltapalaa ja ihmettelin tovin jos toisenkin, että mitä ihmettä sulla siinä oikein on, mikä ihmeen viritys toi on - ennen kuin tajusin, että BANAANI! Miten niin pitkät piuhat? Mullako? Savua korvien välissä? Nooh.... Ei aina sytytä.... hmm...lause saa ihan uuden merkityksen mun kohdalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi koru on tyttären ostama ja tykkään iitä kovasti, pöllöt on upeita ;). Päänsärky jatkui vielä torstaillekin, mutta onneksi se ei ole enää tänään vaivannut.

      Tuo kuva oli tosiaan vähän hämyn näköinen :D.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli