Sunnuntai

Viikonloppu humpsahti vauhdilla. Monenlaista askaretta ehdin viikonloppuna tehdä, mutta aika paljon jäi vielä tekemättä. Ajatuksena olisi, että saisi tehtyä suuremman siivouksen ennen lomaa joka alkaa viikko juhannuksen jälkeen.

Siirsin kaulakorut laatikosta naulakkoon, jos niitä tulisi vaikka useammin pidettyä. Nyt laitoin ne vaatehuoneen oven naulakkoon, mutta suunnitelmissa on ostaa joku kiva naulakko ja pultata se seinään kiinni, niin saan tuon naulakon puolipitoisille vaatteille. Miten noita helyjä on noin paljon kertynytkin.


Lauantaina kaupassa käydessä löysin Puhtikaura -puuteria. Se on "jauho" joka sopii esimerkiksi rikastuttamaan smoothieta. Puhtikaura valittiin vuoden 2016 parhaaksi suomalaiseksi elintarvikkeeksi. 

Tänään sitten surauttelin sauvasekoittimella smoothien ja tuo kaurapuuteri toimi siinä tosi loistavasti.




Tänään oli vuorossa ribsien savustusta. Hitaita tehdä, mutta on ne vaan niin hyviä. Tuo 6 tunnin kypsyttely ei tosin ole hätäisen tai nälkäisen puuhaa, meilläkin se jää ukko-kullan tehtäväksi.

Salaatti aineksia. Täytyy sanoa, että noihin cashewpähkinöihin saa mukavasti makua kun niitä pikkuisen paahtaa.

Valmis annos

 Viikonlopun syömisiin olen todella tyytyväinen, suunta on oikea. Vaa'alla en ole käynyt muutamaan viikkoon. Huomenna ajattelin mennä...

Nyt täytyy mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna ajella savonmaalle työkeikalle.

Mukavaa juhannuksen alusaviikkoa!










Kommentit

  1. Kaura on maukasta ja hienoa, että siitä on kehitetty uusi, helposti nautittava muoto. Meillä syödää kaura neljän viljan puurossa ja leseinä joita laitan melkein kaikkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puuteri maistui tosiaan ihan hyvältä ja toimi smoothiessa. Vielä en ole kokeillut tuorepuurossa, mutta luulen sen toimivan siinäkin.

      Poista
  2. On sulla koruja. Pitää olla jo laiskiaisen ahkera, että kerkee kaikkia pitämään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelin kun nuo kaikki "hilukorut" samaan läjään lykkäsin, että miten niitä on noin paljon kertynyt ihmiselle, joka ei juuri "helmillä" koreile =D. Otankin tavoitteeksi pitää kahta korua viikossa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli