Havaintoja vaatekaupoilta

Kesäloman reissutappioksi voidaan laskea minun uudehkot valkoiset farkkucaprit, jotka katosivat reissulla vaikka tsekattini huoneet monen voimin, liekö sekaantuneet pyyhepinoon. Rahallisesti tappio on pieni ehkä 10€ 😄, mutta käytännön tasolla aika iso kun ne caprit oli vaan niin hyvät. Oon rampannut reissun jälkeen kaupoilla etsiäkseni tilalle vastaavia housuja, mutta eipähän niitä tunnu löytyvän, ei sitten millään.

Vaatekaupoilla rampatessa oon havahtunut siihen, ettei vaatekokoihin voi luottaa yhtään. Mun tämän päiväinen vaatekokoskaala oli 42-48. Lisäksi oli täytyy sanoa, ettei alennusmyynneissä ole isoja vaatteita juurikaan tai alennuspsosentit on paljon pienemmät.

Päivän askeltavoite yli 10 000 askelta ylittyi puhtaasti kaupoissa pyörimisen ansiosta. Arviolta laskeskelin käyneeni lähes 20 kaupassa, ihan liikaa mulle. 

Tähän naulaan ei paljoa kertynyt...

Tähän enemmänkin ja siihen ei jatkoon naulaan


Kotiin tuomisiksi tuosta kiertelystä kertyi caprit, pitkähihainen ja kolmet kengät. En tunnusta hurahtaneeni alennushuumaan vaan pikemminkin tein järkeviä ostoksia, laskun loppusumma jäi 80€ eli ei paha. Caprit kadonneiden tilalle, kulahtaneiden läpsyköiden tilalle uudet ja alkusyksyksi vanhojen rauskujen tilalle uudet. Vielä kun ohan pikeasti saisin nuo vanhat kengät hävitettyä kun niistä ei millään raatsisi luopua, mutta ei niiden kanssa oikeasti enää kehtaisi ihmisten ilmoille mennä, en edes kehtaa kuvaa laittaa.

Päivän saalis

Tänään on syöty kevyesti, juotu vettä, tehty hyviä ostoksia ja saavutettu 10 000 askelta eli nappipäivä.









Kommentit

  1. Vaatekoot on oikeesti ihan omituisia. Kotona on s-koon paita, joka on sopiva, joistain malleista taas ei sovi xl:lläkään.

    VastaaPoista
  2. Vaatekoot ovat niin omituisia, ettei sovittamatta voi mitään hankkia.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli