Home sweet home

Ihanaa olla kotona! Itseasiassa saavuimme jo eilen. Reissussa olisi toki viihtynyt pidempäänkin, mutta home sweet home. Useampana vuonna olemme käyneet Alpeilla autoilemassa ja oikeastaan aina meidän perheen kesälomareissut ovat olleet autoilulomia (Suomessa, Ruotsissa ja Keski-Euroopassa) Tällä kertaa ajelimme Saksassa ja Itävallassa. Olemme hurjasti tykänneet noista autoreissuista, koska pakkaaminen on helppoa ja reitin suhteen on valinnanvapaus. Yleensä meillä on suunniteltuna/varattuna vain laivamatkat ennakkoon ja reitti on muovautunut reissun varrella, näin oli nytkin lukuunottamatta teinin sopimaa kaverin tapaamista.

Lomaa on vielä pari viikkoa jäljellä joten mikäs tässä on ollessa, tosin loman aikana olisi vielä tarkoitus ryhdistäytyä...

Treffasin reissussa kaimani, joka ei laiskottelultaan vaivautunut treffaamaan. Harmillista :(

Pieni kuvakollaasi reissusta, jonka voisi kiteyttää lyhyesti... Kauniita maisemia, hyvää ruokaa, yhdessä oloa, historiaa ja muuta mukavaa. 


Kuvia reissusta otin kännykällä n. 3 000 ja videoitakin aika monta. Järkkärilläkin tuli kuvailtua myös aika paljon, joten kuvamuistoja on :D.

Mukavaa alkavaa viikkoa!







 







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli