Oma loma

Otin loman lopuksi pienen oman lomankin. Kiertelin teinin kanssa päivän ja pari päivää itsekseni suurella kirkolla. Päätin, että syksyllä teen ainakin yhden vastaavan reissun. Käyn museoissa ja muissa kiinnostavissa paikoissa ja nautin olostani.

Tällä reissulla kävin kahdessa Helsingin kaupunginmuseon toimipisteessä. Molempiin oli vapaapääsy. Toisessa oli kansainvälinen näyttely "Museum of Broken Relationships", joka oli mielenkiintoinen ennen kaikkea tarinoidensa johdosta. Suosittelen näyttelyä lämpimästi. 


Toinen kohde oli Työväenasuntomuseo, joka sijaitsee Alppilassa ihan Linnanmäen vieressä. Ihastuin museoon totaalisesti, mun sielu vaan lepää tuollaisessa ympäristössä.

"Museo toimii yhdessä vanhimmista Helsingin kaupungin työväelle rakentamista puutaloista. Yhdeksän hellahuonetta on sisustettu eri aikakausien kodeiksi"

Alla muutama räpsy käynnistä museossa. Museon sivuita löytyy 360 -kuvia museosta, jos haluaa tutustua tarkemmin http://tyovaenasuntomuseo.fi






Kun ei ollut mehumaijaa, niin keinot oli toiset mehun teossa.



Vanhoja perinteisiä perennoja pihapiirissä.

Pihalla olevien perennojen siemeniä oli museokaupassa kaupan. Ostin ensi kevääksi istutettavaksi "palavan rakkauden" ja "harjaneilikan" siemeniä.

Huomenna sitten takaisin töihin. Loma on ollut mukava miksaus aktiviteetteja, ystäviä, perhettä ja lepoa, joten töihin on ok palata, mutta kevyesti vielä lomailisi lisää viikon jopa kaksikin  :).

































Kommentit

  1. Kvääk, eka kuvassa päätön nainen!!

    VastaaPoista
  2. Tuo Työväen Asunto museo (mitkä osat pitääkään kirjoittaakaan yhteen) kiinnostaisi... Kunhan täti tulee reissultansa pohjoisesta, niin taidanpa ottaa ja pyyhältää Isolle Kirkolle kiusakseen ja houkutella käymään tuonne! Kiitos vinkistä!

    Lomasi kuulostaa mielenkiintoiselta kaikin puolin, tähänkin kohtaan sopii oikeastaan vanha lasten laulu "oi jospa oisin saanut olla mukana" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjotetaan kaikki yhteen ainakin museon sivuilla. Loma oli kyllä mukava ja olisihan yksi pöllökin mukaan mahtunut ;).

      Poista
    2. Kiitos Laiskiainen, sait surkean mieleni paranemaan <3
      Ihan turhasta surkeilin, mutta tuo paransi senkin :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli