Puunausta ja passausta

Tänään on ollut töiden jälkeen tosiaan ohjelmassa puunausta ja passausta. No, onneksi tuo puunaus osio ei ollut niin vakavaa ja passattaviakaan ei ollut niin montaa.

Tällä hetkellä pohdiskelen kovasti syksyn liikuntoja tai lähinnä, että miten järjestän nuo ryhmäliikunta kuviot. Otanko pidemmän sopparin jumppasalille vai irtotunteja. Parin viikon jumppatauko on joka tapauksessa tulossa operaatio jälkeen. No makustellaan.

Olen siinä onnellisessa asemassa, että työpaikallani on tarjota jonkunlainen kuntosali. En voi juuri kehua hyödyntäneeni sitä montaa kertaa, jos nyt vihdoinkin ihan oikeasti alkaisin hyödyntämään sitäkin. Työkavereiden kanssa ollaan suunniteltu pitkään sinne menoa, joskohan saataisiin asia suunnitelmista toteutukseen. Toki osaan minä itsekkin sinne mennä, kunhan vaan pääsen ryhtymisestä tekoihin.


Aurinkoista tiistaita!

Kommentit

  1. Minullakin on työpaikalla ilmainen kuntosali, mutta milloinkahan olen sinne viimeksi mennyt? Sinne saa ottaa perheenjäsenet mukaan, hienoa sekin. Näin kerran isän kolmen tytön kanssa siellä ja äiti tuli työvuorosta heitä moikkaamaan. Kaikki tytöt eivät olleet omia, yksi oli kaveri, mutta tämä isä piti heille kuntopiiriä ja kaikilla oli mukavaa. Ajattelin, että erittäin fiksu ratkaisu lauantai-iltaan teineille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo, että saa perheenjäsenetkin mukaan on tosi hieno juttu.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli