Jo keskiviikossa

Kiire, mikä ihana tekosyy, ihan kaikelle...

Sunnuntaina kiire.
Maanantaina kiire.
Tiistaina kiire.
Keskiviikkona vähän vähemmän kiire, sillä on ollut aikaa istua bloginkin ääreen. Kotitöitä tosin olisi rästissä, mutta ne ei karkaa. 

Jäin miettimään tuota kiire sanaa. Käytän sanaa välillä väärin, ei mulla sunnuntaina mihinkään kiire ollut päivä vaan oli niin "ohjelmoitu", täynnä. Viikko on alkanut niin ihmeellisissä merkeissä, etten meinaa nahoissani pysyä. Yksi mistä voinen mainita, on opiskelukuvioiden nytkähtäminen niin, että valmistun ennätysajassa, tätä en meinaa millään uskoa.

Töissä on ollut muuttokiirettä työnpisteen siirrossa. Nyt on kamppeet siirretty ja askelia kerrytetty, eipä ole erikseen tarvinnut lenkille lähteä ;). Huominen menee maailmalla, mutta perjantaina pääsenkin tekemään viime silauksen työpisteeseen. Tai no lopullisen silauksen tekee sähköpöytä, sitten kun se joskus saapuu. No, onneks ei sentään ole sähkötuolia ;).

Tuli 

Syömiset on olleet hyvät. Sunnuntaina tuli hiukan herkuteltua hampurilaisella. Niin nälkä oli, että palanen piti haukata ennen kuin maltoin kuvan ottaa.


Iloa ja valoa viikkoihinne!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli