Nuku yö ulkona, no minähän nukun

Tänään on Suomen ladun nuku yö ulkona päivä. Jokamiehenoikeudet on meillä täällä Suomessa niin huippu juttu, että sen vuoksi päätin minäkin osallistua tempaukseen. Ihan metsään asti tällä kertaa mene, mutta pihalle kumminkin, siihen mun "leikkimökkiin".


Kävin ullakolta hakemassa astetta järeämmän makuupussin kuin se leikkimökissä oleva on ns. kesäpussi. Kävin asettelemässä sen jo valmiiksi, niin illalla sinne on sitten näppärä sujahtaa. Mun sissimakuupussi jäi vielä vintille odottamaan talvea. Sillä pitäisi pystyä yöpymään -40 asteessa, mutta vähän epäilen tarkenisinko. Tosin testatusti olen ulkona avoliiterissä pärhännyt sillä -27 asteessa aikoinaan.



Raportoin sitten huomenna kuinka kävi :). Luikinko yöllä sisälle vai jänistinkö kokonaan. Tuo jänistäminen olisi kohdallani enempikin mukavuuden halua, jos niin kävisi. Kun näin blogiin kirjoittaa menevänsä yöksi ulos, ei ihan helposti jänistä :D.

Tänään on ollut sarjassamme muuten ärsyttävä päivä, sillä koko ajan on tehnyt mieli mupeltaa jotain (onneksi olen malttanut mieleni). Ehkä se johtuu siitä, että tänään olen ollut ihan jääkaapin ääressä ja tehnyt opiskelu juttuja valmistautuen ensi viikon lähipäiviin. 

Kommentit

  1. Onpa sinulla tunnelmalliset olot ensi yönä! Meillä tuuletettiin vuodevaatteet eli kuivasin lakanat ulkona, kuten koko kesän, mutta nyt ne muuttuivat syksyisen raikkaiksi. Ulkona nukkuminen tarjoaa varmasti hyvät unet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alun torkahtelun jälkeen nukuin oikein makoisasti, mikäs se oli nukkua kun oli hyvä makuupussi, eivätkä itikatkaan enää kiusanneet :D.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli