Syyskuinen sunnuntai

Viime yö tuli tosiaan nukuttua ulkona. Oli oikein mukavan raikasta nukkua, ei ollut kylmä eikä kuuma. Alkuyö meni hiukan torkahellessa, mutta jossain vaiheessa sitten nukahdin kunnolla ja nukuin oikein hyvin aamu ysiin. 

Huomenta!

Täällä meillä ei tainnut olla viime yönä hallaa, mutta ensi yöksi sitä on hiukan lupailtu. Arvonkin tässä, että käynkö raksimassa tomaatin raakileet irti ja tuon ne sisäkypsytykseen munakennoihin vai en.

Eilistä satoa kirsikkatomaattejä, luumutomaattia ja ihan perustomaattia

Villitomamaatti on myös yllättänyt... Viime syksyn tomaatin roippeista isseikseen pihan perällä kasvanut tomaatin taimi eli villitomaatti.

Kiireetön sunnuntaiaamu on parhautta. Aamukahvi ja smoothie nautittu rauhassa...

Tosin jos rehellisiä ollaan, niin kohta tarvitsee aloittaa duunailu, sillä opiskeluprojektii kolkuttelee niskassa ja iltapäivällä pitäisi mennä kakkos "duuniin", jossa meneekin koko ilta.

Leppoisaa sunnuntaita ja iloa alkavaan viikkoon!




Kommentit

  1. Hienoa!
    Mäkin menin ja sanoin, että mennäänkö ulos nukkumaan; Poika oli heti valmis lähtemään kerrostalomme takapihalle :D - mutta se olinkin sitten minä joka hannasin...Meiltä olisi kyllä löytynyt kunnon makuupussikin mulle, mutta ei musta sitten ollut lähtemään ulos. Istuin sisällä ja katselin telkkarista paralympialaisia ja Leo-Pekka Tähteä :D Siinä vasta tähti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hehkuttelin riittävän monelle ulkonanukkimisesta, varmistaen, etten voi perääntyä 😄. Reipas poika!

      Tähti on todellinen tähti. Ansaitsisi vihdoinkin vuoden urheilija tittelin.

      Poista
  2. Suloisten unien jälkeen sitä on kuin uusi ihminen, joten varmasti sujuu nyt puuhat. Meillä paistaa aurinko, ihanaa sekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raittiissa ulkoilmassa nukkuminen on voimaannuttavaa.

      Poista
  3. Ihana tuo ulkona nukkumisen ajatus. Minä jätin väliin, kun ulkona on syöjättäriä. Pitää kokeilla joskus vaikka parvekkeella nukkumista. Telttailuahan on tullut harrastettua aikanaan paljonkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrostalossa asuessa nukuin usein parvekkeella, se oli kesällä oikein mukavaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli