Ikkunoita raaputellessa

Tänään alkoi autonikkunan raaputus kausi. Ounastelin asiaa jo illalla kun kävin terassilla katselemassa pihavaloja, melkoisen kylmältä tuntui, joten kaivoin jääraappaa esiin.

Eilen oli upea päivä. Valitettavasti en päässyt metsään ulkoilemaan kun olin lupautunut perheen savustusmestariksi. Ribsejä savustellaan noin 6 tuntia. Savustuspöntön lämpötiloja pitaa koko ajan tarkkailla ja ribbsien käsittelyssä on kolme vaihetta. 


No, hyödynsin vahti aikaa ja valmistelin pihaa syksyä varten, sekä virittelin pihavaloja. "Sirkusvalot" saa olla hetken aikaa ja talvelsi jää nuo vakoiset.


Tänään soin ribbsejä lounaana ja päivällisenä. Ne on hurrrjan hyviä lämmitettynäkin. Nyt sohvan pohjalla, mutta kotityöt kutsuvat... 

Mukavaa alkanutta viikkoa!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli