Läpi syyskuun....

"Sokeriton" syyskuu jäi taakse. Tänään saisin syödä herkkuja, mutta ajatus niiden syömisestä hiukan hirvittää. Pelkään taas, että herkkumopo lähtee käsistä. Tämä on asia jota täytyy pohtia ja luoda säännöt joista pitää kiinni, ennen kuin herkuttelen. Toisaalta ilmankin tulen toimeen, niin miksi herkuttelisin?

Syyskuun ruokavalio ja herkuttomuus eivät juuri puntarissa näkyneet. Mittauksia en ole vielä tehnyt, että onko sentti puolella sitten tapahtunut jotain. Positiivisena voisi nähdä sen, että enrgiaa ja tarmoa on tuntunut olevan hiukan enempi kuin jossain vaiheessa on ollut.

Tänään oli upea ulkoilusää. Pari tuntia oltiin ukkokullan kanssa ulkoilemassa.


Upeita "kantosieniä" reitin varrella

Kuvassa koko perheen aamupalaa paistinpannulla. Vapaiden kanojen munia, joita on ostettu suoraan tuottajalta. Täytyy kyllä sanoa, että nuo on hyviä. Täytyy joku kerta tehdä ns. sokkotesti suoraan tuottajalta ostettujen vs. kaupan munien välillä. 


Iltapäivällä ajatuksenani oli kierrellä ajan kanssa 3+1 päivillä, mutta lopulta mukaan eksyi vain sukkahousuja kun kaupoilla oloon varattu aika meni jutustellessa tuttavan kanssa 😄. Säästyipähän rahaa ja huomenna on päivä uus.

Leppoisaa lauantai-iltaa!


Kommentit

  1. Terveellinen ruokavalio on kohdallaan, kun jaksaminen lisääntyy eli olet selvästi oikealla tiellä. Golfiako harrastitte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ukkokullan harrastus ;), minä olin vain "pallotyttönä".

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli