Maanantaita

Perjantaina oli tarkoitus tehdä pikapäivitys, mutta puff maanantaihin pumsahti. Viikonloppu meni jälleen kerran nopsaan. Viikonloppu oli sopiva miksaus aktiviteetteja, lepoa, koko perheen yhdessä oloa, juhlaa ja laatuaikaa ukkokullan kanssa. Meillä laatuaikaa on mm. ajella yhdessä, ei pääse kumpikaan karkaamaan mihinkään autosta ;D.

Nuo ammut vaan on niin symppiksia.

Viikonloppuna tuli hiukan herkuteltuakin. Herkkuna oli juhlien illallisen jälkiruokaleivos, jonka söin hyvällä omallatunnolla. Tällä hetkellä suhteeni herkkuihin on hyvällä mallilla, voin maistaa tai erikoistilanteissa herkutella, mutta arjessa ne eivät ole mukana. 

Tänään töissä oli taas hektinen päivä, eikä ruokatunnille ollut aikaa. Lounas tuli korvattua välipalakassilla kohteesta a kohteeseen b siirtymällä. Välipalakeksin toin kotiin "tuliaisina". Mielestäni tuo on semi-hyvä evässetti.


Päivälliseksi tein kanasalaatin vadelmaviinietikan kanssa. Täytyy sanoa, että oon ihastunut vadelma- ja mangoviinietikoihin, ne on todella hyviä esim. salaatinkastikkeena.

Nyt iltateetä ja kerrankin ajoissa nukkumaan tai ainakin melkein ;).















Kommentit

  1. Nopeasti katoin eka että ekassa kuvassa on hyppyrimäki. Se olikin silta. Mahtaakos olla se yks silta Keski-Suomessa, siinä jossain Äänekosken tienoilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo silta löytynee Etelä-Suomesta. Äänekosken kupeessa muutaman vuoden pyörineenä kävin miettimään sitä siltaa siellä. Itseasiassa siellä taitaa olla useampikin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli