Pimeetä

Eilen havahduin siihen, että varttia yli seiska illalla on jo ihan pimeetä ja aamulla kuuden jälkeen on vielä pimeää. Tästä tää pimeys vaan lisääntyy... Nyt tarvitsee ihan tosissaan miettiä hyviä, innostavia asioita elämään ja karsia joitakin energiasyöppöjä.

Lisättävien listalla on liikunta, joka meinaa vaan jäädä niin helposti liian vähälle. Arjen askeleita olen yrittänyt pienillä teoilla lisätä. Auto vähän kauemmaksi parkkiin, rappuset kävellen yms.










Kommentit

  1. Minä tykkään valon vaihteluista ja siis näistä pimeistäkin. Pitäisikö sinun leipoa lisää pipareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pimeäkin on ihan mukavaa, mutta hetken vie ennen kuin siihen tottuu. Mä oon pitänyt makeat minimissä, joten parempi on ettei leivo pipareita. :).

      Poista
  2. Niin kauniit auringonkukat! Lisää elämääsi väriä, vaikka kirkkaita iloisia värejä kuten keltainen. Kukat, servetit, kynttilät ovat helppoja tapoja, jos ei tunnu mukavalta pukeutua värikkäästi edes sukkien verran. Liikunta on aina hyväksi, me kävimme uimahallissa ja se oli todellinen nautinto.Ystävien tapaaminen piristää pimeimmänkin hetken!

    VastaaPoista
  3. Auringonkukat ovat itselleni voimakukkia, niistä saa energiaa, kuten myös suosikki kukastani oranssista gerberasta. Värejä pitää tosiaan näin pimeällä muistaa viljellä. Pidän oranssista ja keltaisesta kovasti syksyn murretuissa sävyissä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli