1. Adventti ja kotoilua

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia. En millään voi käsittää, että on jo ensimmäinen adventti. Hiukan joulu juttuja jo kaivoinkin tänään joululaatikoista ja laitoin esille. 

Muutama jouluvalo ja jouluverhot tuli laitettu.
 
Ensimmäiset joulutortutkin on myös leivottu. Kuvassa viimeinen "luppakorva" luumu-vaniljakreemitortu. Nuo joulutortut vaan on liian hyviä. Niitä upposi useampi (liian monta) laiskiaisen massuun.

Herkuttelin myös kanavartailla.
Pengoin viikonloppuna kaappeja, kokeilin mm.  juhlakengät läpi. Uskokaa tai älkää mutta nekin on kutistuneet kaapissa 😂. No, ehkä ne on alunperinkin olleet pienehköjä, mutta nyt kun jalat tuntuvat taas olen turvoksissa on ne auttamattomasti liian pieniä. Mulla on muutenkin aina vähän ongelmia korkkareiden ja niiden istuvuuden kanssa.  Kahdet kerran pidetyt kengät saavat nyt etsiä uudet kodit kun vain saan aikaiseksi. Onneksi sopivatkin juhlakengät löytyi kaapin pohjalta. Ystävättäreni matkaan lähti pari kassillista vaatteita ja yksi matto.

Tavaroiden poiston salaisuus on Konmari kirja, jonka mä oon kuunnellut äänikirjana nyt ehkä kolme kertaa ja nukkunut 90% ajasta, mutta ehkä sitä on jotain unissaankin "tarttunut" 😄. Ei vaan tavaraa on kertynyt ja nyt olisi korkea aika laittaa kiertoon itselle tarpeettomat tavarat nurkista.

Haaveilen meneväni ajoissa nukkumaan, joten täytyy varmaan ruveta itapuuhiin. Hyvää yötä ja tsemppiä ensi viikkoon!


Kommentit

  1. Jep, jep! Jalka kasvaa eli laskeutuu vääjäämättä, vaikka kuinka sydän kävisi vielä rippikolua, vuosikymmenestä toiseen... Hyvä kengät kannattaa laittaa nopeasti kiertoon samoin vääränkokoiset vaatteet. Joulu on mainio ajankohta siivota eli raivat akaappeja, vaikka ei jouluaan kaapissa vietäkään. Joululahjaksi voi sitten hankkia tai toivoa sopivia vaatteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta. Tosin kengät on vielä nurkissa 😄.

      Poista
  2. Ihania luppakorvatorttuja teillä :) Ja varmasti herkullisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo luppikset oli mieltsin hyviä. Mä tykkään ihan hurjasti noista joulutortuista.

      Poista
  3. Tuo konmari innostaa minuakin. Kaikki paikat ovat täynnä ihan turhaa tavaraa. Ja korkkareita en ole pystynyt pitämään pariin vuoteen. Mutta enpäs ole kokeillut nyt painon pudotuksen jälkeen. Kipeytyvätköhän nilkat vai ei?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useampi kassillinen on tavaraa poistunut, mutta ei näy missään. Mä taidan olla hommari eli hommaan vaan lisää sitä tavaraa. Pitäsköhän kirjoittaa Hommarin opas 😂.

      Mun on yleensä vaikeaa löytää sopivia korkkareita, ne on joko liian isoja tai pieniä 😄. Yleensä tyydynkin vähän matalampiin korkoihin. Mulla on yleensä varpaat eniten koetuksella tai sit kengät hölskyy.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli