Paluuta arkeen

Tänään olin jo ihmisten ilmoilla. Vielä en uskaltanut lähteä itse ajamaan, vaan tyydyin apukuskin paikkaan. Maanantaina pitäisi uskaltautua jo auton rattiin, että pääsen töihin.

Pöllölle iso kiitos heijastinlanka vinkistä, nyt minäkin sain oman keräni heijastavaa vihreää lankaa. Sitä löytyi tosiaan Prisman alennuslaarista.

Asiasta toiseen... Pöllöllä on paljon fani-tuotteita 😉. Muutama viikko sitten törmäsin tällaisiin ihaniin pöllöjakkaroihin. 

Täytyy tässä vielä lopuksi tunnustaa, että viime päivinä on tullut herkuteltua enempi tai vähempi. Vähän salmiakkia, pikkuisen pähkinäsuklaata ja ihan pakko oli ostaa paketti Runebergin torttuja, kun ne oli -50% alessa. Sen verran pahis aioin olla, että herkuttelen vielä huomennakin, mutta sitten maanantaina aloitan uuden elämän. No, ei vaan ei uutta elämää, vaan petraan vähän vanhaa. Liikuntaa, terveellistä ruokaa ja riittävästi unta. Nyt silmää toivuttaessa, olen kuitannut univelkaa, siltä osin kuin se on kuitattavissa ja huomannut miten tärkeää uni on. Taidankin aloittaa nukkumaan menon suunnittelun...





Kommentit

  1. Hienoa, että löysit tuota heijastinlankaa ja oli vielä tarjouksessa!

    Tuota...mulla itse asiassa on tuollainen pöllöjakkara... AM osti sen mulle kerran, muistaakseni Juvan ABC:ltä, sieltä "puumyymälästä". Siellä oli vaikka mitä ihania pöllöjuttuja, mutta kun ei ne kaikki mahtuneeet autoon :D

    Äiti on juuri Siskon luona Englannissa uusinta murusta katsomassa, tulee huomenillalla kotona. Sisko laitto eilen iltapäivällä kuvan pöllöistä "oliko sulla jo tällaiset". No ei ole, mutta juuri tuollaisia olen kyllä pitkään jo halunnut.... Nyt ne varmaan on Äitin matkalaukussa ja matkaavat huomenna Suomeen ;) Ihan varmasti saatte = joudutte ne näkemään ;)
    Mutta ihanaa kun te muistatte mut kun näette pöllöjä milloin missäkin <3 (Panin kyllä merkille nuo toisetkin pöllöt tuossa kuvan oikeassa reunassa/kulmassa...)

    VastaaPoista
  2. Kaunis vihreä lanka, kuin suomalainen metsä. Saat ihanan päähineen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli