Uusi vuosi

Paluuta arkeen pikku hiljaa. Työrintamalla tuo pikku hiljaa ei ole toteutunut, vaan heti reissusta palatessa alkoi seuraavana päivänä 10 h päivät, joita jatkunee ensi viikon. Joutunen varmaan jopa sunnuntainkin uhraamaan työn teolle, mutta sitten pitäisi tilanteen normalisoitua.

Mietin otsikkoa, että onko nyt tosiaan alkamassa uudet kujeet vai onko nämä kujeet sittenkin vanhat. Otsikoksi olisi sopinut ehkä parhaiten jotain uutta, jotain vanhaa luvassa taas.

Loman jälkeen pitäisi palata "terveelliseen arkeen" eli riittävään lepoon, liikuntaan ja fiksuun syömiseen. Ensi viikon työkiireet antavat hyvän tekosyyn vielä hetken ainakin liikunnan osalta, mutta syömiseen ja nukkumiseen satsaan jo ensi viikolla. Nukkumiseen on tosiaan tarvis satsata sillä mun sisäinen kello on vielä ihan eri kuin suomen ajassa 😬.

Parin viikon sometauko teki terää. Eilen yrittelin hiukan lueskellä blogikamujen kuulumisia ja oli hienoa huomata, että sieltä tulee varmaan saamaan tukea tähän elintaparyhdistäytymiseen 😉.




Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Oon niin laiska käymään parturissa, joten lettikin on venähtänyt 😄.

      Poista
  2. Kiva kun oot palannut - mä olen sua jo kaivannutkin. Tänään viimeksi mietin, että kuinkahan kaukana sä oikein olet, kun ei vaan kuulu mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että kaipailtu on. Mullakin oli oikein ikävä kun ei päässyt lukemaan tuttuja blogipostauksia.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli