Vähän jännittää

Tänään matkasin suurelle kirkolle aamuista operaatiota varten. Aamulla olisi operaatio edessä sen verran aikaisin joten päätin tulla jo tänään.

Muutama räpsy matkalla majapaikkaan.

Rautatieaseman vieressä Rautatientorilla oli luistinrata, aika hienoa!
Joku happening on varmaan tulossa kun kiinalaisia lyhtyjä ripusteltiin Keskuskadulle


Aamupala tarvikkeet hain kyläkaupasta

Se ois sitten aamulla menoa... Harvoin laiskiaista näin paljon jännittää, pitäkää peukkuja. Päivittelen kuulumisia sitten kun olo sallii, mutta odotusarvona on, että päivä kaksi tulee maattua lääketokkurassa silmät kiinni.









Kommentit

  1. Parhainta vointia! Tiedoksesi, SNY-KIERROKSELLE ilmoittautuminen on ajankohtaista tarjoten mukavaa puuhaa ja jännitystä keväästä kesään. Aurinko paistaa ja auttaa paranemista, mene ulos vaikka vain parvekkeelle heti kun voit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna täytyy uskaltautua ulos kun on ensimmäinen jälkitarkastus. Nyt pitää vain muistaa huolehtia silmän suojaamisesta kirkkauttavastaan.

      Poista
  2. Toivottavasti kaikki on mennyt hyvin ja olet päässyt turvallisesti kotiin!

    Semmoista tässä ohimennen; sitä heijastinlankaa näyttää olevan myös Kärkkäisellä, jos se osuu teidän ohikulkumatkoillenne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kela taksi kuljetti turvallisesti kotiin. Se olikin mielenkiintoinen kokemus :). Auto lastattiin täyteen vieraita ihmisiä, jotka asuivat suunnilleen saman reitin varrella.
      Kun pääsen liikkeelle käyn lähi Prismassa katsomassa lankaa. Kärkkäinen on pois suljettu vaihtoehto, vaikka siellä onkin hyvä valikoima, mutta se on meillä boikotissa sen mainoslehden ja sen kirjoitteluiden vuoksi.

      Poista
    2. Ymmärrän "Kärkkäisboikottinne" oikein hyvin - se oli boikotissa meilläkin jonkun aikaa. Sitten todettiin, että antaa niiden "huudella, kyllä maailmaan ääntä mahtuu", ja lakattiin välittämästä niiden jutuista.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli