Keskellä viikkoa

Taas ollaan keskellä viikkoa. Alkuviikko on mennyt perinteiseen tapaan eli nopeasti. Lauantaina alkanut päänsärky jatkui ja jatkui... Maanantaina sinnittelin töissä, mutta tuo päänsärky vei kyllä terävimmän terän työnteolta. Viikonloppuna vielä ajattelin, että päänsärky on alkavaa flunssaa, mutta maanantaina tajusin sen johtuvan yksinkertaisesti siitä, että niskat ja hartijat on vain superjumissa. Onnistuinkin saamaan vielä maanantai-illalle hierojan ja kun vielä yöksi otin lihasrelaxantin sekä buranan olin tiistaiaamuna kuin uusi ihminen. 

Alkuviikkona on tullut hiukan herkuteltua. Herkkujen kohtuukäyttö tuntuu erityisen haasteelliselta. Sitä täytyy edelleen harjoitella. Tänään olin lenkillä pitkästä aikaa ja täytyy sanoa, että sitä olen kaivannut. 

Päivän aktiivisuus taso on siis saavutettu, vaikkakin pari passivisuus leimaa näkyy kertyneen palavereissa istuskellessa. Unta tuli viime yönä kiitettävästi eli tästä on hyvä jatkaa.



Kommentit

  1. Hyvältä näyttää. Minä yritän hieroskella itse hartioitani, mutta kyllä kunnon hieroja olisi tarpeen. Ehkä taas joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan yhtä loistaviin tuloksiin en muina päivinä ole päässyt. Itse yritän jyhmiä niskoja yrttisalvalla ja hierovan tuolin avulla niillä saa avun silloin kun niskat eivät ole totaali jumissa.

      Poista
  2. Keppijumppaa kepillä tai ilman, ilmanyrkkeilyä, työtoveri tai joku läheinen vastavuoroisesti hieromaan hartioita... Onneksi särkysi helpotti! Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keppijumppa tarvitsee tosiaan muistaa ylläpitävänä apuna. Ilmanyrkkely voisi samalla olla " terapeuttistakin" 😉.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli