Viikonloppua

Viikonloppu on taas sunnuntaissa, hupsista. Ohjelmassa ei ole ollut mitään ihmeellistä, vaan arkisia askareita... ruuanlaittoa, siivousta, pyykkäystä, äänikirjoja, ystäviä, sukua ja sohvan pohjalla pötköttelyä.

Viikonloppuna tein nakki- ja sosekeittoja. Molempia tein isot kattilalliset. Laitoin keittoa pieniin rasioihin valmiiksi annoksiksi ja heitin pakkaseen. Rasioita on sitten helppoa ottaa evääksi töihin. 


Lauantai-iltana otin lasillisen portviiniä palkiten itseni siitä, että tartuin vihdoin toimeen opiskeluun liittyvässä loppurutistuksessa. Tehtävät olen säntillisesti tehnyt, mutta tähän "projektisuunnitelmaan" tarttuminen on vain pyörinyt pelkkinä ajatuksina mielessä, enkä ole saanut aikaiseksi tarttua toimeen. Nyt sain jotain paperillekin.  Näillä näkymin valmistun puolta vuotta suunniteltua aikaisemmin 😄. 


Sunnuntaina kävimme herkuttelemassa perheen kanssa hampurilaisella. Toi oli ihan älyttömän iso ja sai tosissaan tehdä töitä, ett äsen sai syödyksi.


Vaaka on pölyttynyt tuolin alla pari päivää. Huomenna se täytynee kaivaa esiin. Villiarvaus on, että vaikka se viikolla oli parhaimmillaan -2kg, niin huomenna, se on vain +-100g viikon takaisesta.

Hiljaa hyvä tulee...





Kommentit

  1. Painon laskemiselle on eduksi, että välillä saa vähän enemmän energiaa. Näin keho ei mene liikaa säästöliekille. Meilläkin pakastetaan ruokia, kun tehdään. Saa sitten toisella kertaa otettua valmista. Tänään sulatettiin joulukinkun viimeisiä viipaleita ja hyvältä maistuivatkin uunijuuresten kera.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli