Viikonloppufiiliksiä

Viikonloppu on mennyt opiskelun ja kaappien raivaamisen merkeissä. Tehoa on haitannut ärsyttävä päänsärky ja niskajumi lauantaina ja sunnuntaina. En tiedä onko tauti iskemässä vai onko niskat vaan niin jumissa. Talossa on yksi streptokokkipotilas, joten alkavaa tautiakin se tosiaan voi olla.

Alla olevassa kuvassa näkyy mun askartelukaapin raivauksen tulos. Kolme isoa kassia ja yksi pienempi täynnä kankaita, paperinaruja, helmiä, lankoja, huovutusvillaa, askartelukartonkeja ym. Niin olipa siellä vielä Brion lasten kangaspuut. Puikkolaatikko jäi vielä kollaamatta kun siellä on mun puikkojen lisäksi perintöpuikotkin, että jotain puikkoja taitaa olla kvartetti samaa kokoa. 

Kaappiin ei jäänyt askartelutarvikkeista enää kuin kuviosaksia, muutama kartonkipohja, sukkalankoja ja muutama kangasnippu. Vierashuoneen kaapit on edelleen täynnä eli äkkiseltään ei huomaisi, että sieltä lähti monta kassillista kiertoon. Hyvillä mielin, mutta hiukan haikeana luovuin noista, mutta jos joskus on aikaa, niin ostan vain sen mitä tarvitsen. Tiedän, että tavarat meni hyvään tarkoitukseen....


"Kaappi" rumbaa tässä talossa piisaa kun suvussa on hamsterigeeniä. No, pikku hiljaa tavoite on saada tavarat maailmalle toukokuun loppuun mennessä.

Viikonloppuna olen syönyt hyvin ja huonosti. Rommirusina jäätelökin on ollut listalla. Yritän kuitenkin välttää tuon kuvan fiilistä. 


Yhteenvetona viikosta voin todeta, että liikunta tavoitteesta jäin ja ruokailuissakin on petrattavaa.

Kommentit

  1. Laiskiainen on/on ollut selvästi ainakin ahkera askartelija.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollut "edellisessä elämässä" eli aikaisemmassa ammatissa ja silloin tuli muutenkin harrastettua askartelua. Nykyään korkeintaan neulottua tai virkattua.

      Poista
  2. Uusi viikko, uudet aatteet. Minullakin olisi järjesteltävää laatikoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuntuu tuo kaappien tyhjentäminen etenevän sykäyksittäin. Tosin ne ehtii aina välissä täyttyä 😂.

      Poista
  3. Hieno raivaustulos ja sait vielä hyvän tavaran käyttöön muualla. Tuollainen vapauttaa energiaa ja tuo kevättä omaan oloon. Hieno tulos! Kannattaa huomata hyvät asiat eikä moittia itseään niistä vielä kohennusta kaipaavista seikoista. Se kukka kasvaa, jota kastelee eli muista kiittää itseäsi, olet sen ansainnut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä siniseltä sohvalta tulee aina niin syvällisä, positiivia ja tsemppaavia viestejä. Kiitos kannustuksesta!

      Poista
  4. Olet ollut tosi reipas, peukku sille :) Minunkin olisi varmaan aika taas käydä läpi pari kaappia ja hyllyä, oikein ajatuksella - jotta mahtuu lisää tavaraa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli