Ja taas sunday...

Puf vaan ja viikko meni. Viikko on jotenkin ollut mehut vievä ja oon ollut iltaisin aikalailla naatti. Oikea pohje on myös vihoitellut, joten lenkille en ole uskaltanut mennä (liekö olisin jaksanutkaan). Nyt tuntuu olevan sellainen kierre, josta olisi päästävä, etten sohvaperunoidu ihan totaalisesti. 

Perjantaina sain tosiaan päätökseen viimeisen ison opiskelurutistuksen ja enää on jäljellä pari pikku juttua eli voiton puolella ollaan opiskelussa, virallinen valmistumispäivä on huhtikuun lopulla. 

Viikonloppu on mennyt ystävien tapaamisten merkeissä. Lauantaina ja sunnuntaina oli "vieraita", ihania rakkaita ystäviä vuosien takaa. Toisen kanssa meillä on ollut yhteistä taivalta liki 40 vuotta ja toisenkin kanssa jo melkein 30 vuotta. Tuossa ajassa sitä on ehtinyt näkemään ja kokemaan paljon yhdessä, eikä kaikkea tarvi selittää voi vain aidosti olla. Onnea on hyvät ystävät!


Hyvää tasa-arvon päivää!




Kommentit

  1. Hienoa, että opiskelut on loppusuoralla. Toivottavasti se pohjekin siitä kuntoutuu.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kukat tasa-arvon ja ystävien kunniaksi! Hienoa, että opiskelu on loppusuoralla. Arvostan ahkeruutta, kun aikuinen laittaa tuulemaan opinnoissa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli