Uuden äärellä

Jossain vaiheessa, ehkä vuosi tai kaksi sitten päätin, etten enää lähde mihinkään "dieeteille"' mutta kuinka sitten kävikään... 

Ilmoittauduin juuri ensi viikolla alkavaan Fitfarmin Superdieetti Simple nettivalmennukseen. Kuuden viikon valmennukselle tuli hintaa alle 45€ sähköpostiin lävähtäneen tarjouksen jälkeen.

Ajattelin kokeilla saisiko tällä ohjelmalla käännettyä pitkään jatkuneen "alamäen" pieneen nousuun tai ainakin kääntää tasangolle. Ohjelma, jota noudattaa, tsemppiviestit yms. tepsivät ehkä paremmin kuin "yksikseni" sinnittely.

Ruokavalio alkanee vasta viikon päästä ja ensimmäinen viikko on "lämmittelyä" tehtävineen tulevaan koitokseen. 

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

  1. Tsemppiä! Kuulen mielenkiinnolla miten tuo sujuu; miltä ohjeet ja tsemppiviestit "tuntuu" (tiedän toki ettei niitä voi eteenpäin jakaa :D), mutta siis noin yleisesti.
    Itse olen kokeillut joskus jotain - odotas nyt - Kiloklubia? Ja sitten taisi olla joku toinenkin vastaavanlainen. Ja tietenkin aikanaan Painonvartijoita varmaan niin monta kertaa, että olen pudottanut niin paljon, että mun PITÄISI olla normaalipainoinen, vaan kun ei :(
    Mutta siis, tuntuuko, että niistä on oikeasti hyötyä vai onko ne sellaisia itsestäänselvyyksiä, you know.
    Ja siis hei, tarkoitus ei ole lytätä tuota ennen kuin se ehtii alkaakaan, vaan nimeen omaan juurikin kuulen, millainen tuo on!

    Just tänään nimittäin mietin, että "tarttis tehdä jotain" - ja ehkä kysyä vaikka apua epilepsiahoitajalta; onko mahdollista päästä jollekin ravitsemusterapeutille tms., jolta saisi ihan muutaman viikon ruokalistan tai jotain, jolla pääsisi alkuun.
    Onneksi se avustajahomma on nyt enää sopimusten tekoa vailla - pääsen liikkumaan :)

    Sorry, tuli tällainen avautuminen....
    Ai niin, herkkujen syöminen loppui taas ainakin kuukaudeksi, pidä peukkuja, että pystyn pitämään pintani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aikoinaan käynyt läpi tuon Superdieetin ja en usko, että tämä on sisällöltään hurjan paljon ihmeellisempi ja tosiaan ne tsemppi viestit on peruskauraa, enemmänkin tämä on henkinen juttu itselleni.

      Huippu juttu, että avustaja kuvio on nytkähtänyt eteenpäin.

      Tsemppiä herkkuttomuuteen! Hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli