Siirry pääsisältöön

Ei mennyt kuin Strömsöössä

Aamulla lähdin ennen kukon kiekaisua suurelle kirkolle operoitavaksi. Totesin, että hermot menisi jos joutuisi ajelemaan siellä ruuhkissa joka päivä.

Tovin odottelun jälkeen kohteessa selvisikin, että mun silmänropaus siirtyy toiseen ajan kohtaan. Tuli turha reissu ja nyt sitten odottelen uutta aikaa. Toiveissa on, että pääsisin operaatioon juhannuksen jälkeen, mutta saattaa olla niin, että syksyyn menee. 

Lievästi sanottua harmittaa etenkin kun tämän viikon operaatioon pääsy aiheutti ennakkoon melkoista säätöä ja yli pitkiä päiviä töissä. No tulipahan "ylimääräistä" työaikaa, eikä tarvitse stressata, että työjutut tulee ajoissa tehtyä ja on palaveriaikoja.Tällainen päivä tänään...

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Sanos muuta. Tiistaina harmitti niin penteleesti...

   Poista
 2. Tosi ärsyttävää tuollainen. Toki niitä kiireellisiä voi aina tulla, mutta silti niin väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on laskeskelin, että tuosta hukkareissusta tuli kohtuullisen kallis matkoineen ja ennakkoon aloitettuine lääkityksineen 😬.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shampanjaa ja vaahtokarkkeja

Piti keksiä raflaava otsikko ja mieleen tuli vanha tv-sarja, shampanjaa ja vaahtokarkkeja. Sarjasta en muista mitään, mutta nimi oli kiva. Sama "teema" telkan äärellä istuminen, itseasiassa olin tv-kyläilemässä. En muista milloin olisin ollut vastaavalla vierailulla, kylässä ihan vain telkkaa katsomassa. Illan teema oli lätkä. Matsia porukalla katsellessa tarjolla oli irtareita ja nachoja. Onneksi herkuilla oli monta jakajaa ja herkkujen jämät jäi kyläpaikkaan, sillä muuten olisi käynyt huonosti.

Tänään syömiset jäi hiukan epämääräisiksi. Aamupalaksi maksisleipä, lounaaksi kanakeitto ja banaani, illan ruuat oli sitten taas maksisleipä ja niitä herkkuja. Iltapalaksi pari paahtoleipää... Kiire (ja laiskuus) mikä ihana tekosyy.
Huomenna sitten ihan kunnon ruuat.Olemisen sietämätön keveys

Hui hulinaa melkoista haipakkaa on viime päivinä ollut. Oon yrittänyt pysyä kovasti kartalla. 

Kiireisen laiskan eväät haettiin matkan varrelta kaupasta. Ei terveellistä, mutta helppoa. En muista milloin olisin syönyt lauantaimakkaraa. Aika harvoin tulee tuota nostalgiaherkkua syötyä.

Mittailin eilen makkarin lämpötilaa, se on just passeli +18. Itse pitäisin lämmön vielä matalampana +16 olis ihan paras, mutta on kuulemma liian kylmää ukkokullalle. Heh, kirjoitin aluksi nuo luvut miinusmerkkisiksi 🤣. Vaikka oon mie kyllä nukkunut ulkona -18 asteessa makuupussissa.
Eli viileän aktiivista arkea on vietetty 😄. 


Pääsiäinen päättymässä

Rivakkaan tämä pääsiäinen meni. Paljon oli suunnitelmissa, paljon ehti ja kohtuullisen paljon jäi vielä toteuttamattakin. Sitä vaan on tullut itselleen armolliseksi, joku toki voi kutsua sitä laiskuudeksikin, ettei itseään tarvitse piippuun ajaa.

Eilen kävimme tepastelemassa luonnonsuojelualueella lenkin. Uusia lintuja oli selkeästi sirkuttamassa. Kovasti suunniteltiin ensi kesälle päivän kahden vaellusta.
Kodin kokki kolmonen alias ukkokulta laittoi karitsan marinoitumaan 
 Yön yli marinoiduttua, kokki kolmosen paiston ja viipaloinnin jälkeen karitsa näytti tältä

Lähes samanlainen annos kuin lauantainakin, mutta lammas oli vähän eri muodossa ja mausteissa.


En uskonut, että lunta tulisi näin paljon. Onneksi ei tarvinnut minnekkään mennä ja lumityöt meni kuntoilusta. Lumi oli onneksi mukavan kevyttä työnnellä. Muisteltiin lumia työnnellessä, että viime vuonna tähän aikaan oltaisi istuttu takaterassilla ja nyt siellä on yli 30 senttiä lunta.


Saas nähdä kuinka paljon tuota lunta vielä yön …