Siirry pääsisältöön

Sadetta mä kuuntelen, joka yltyy vaan

Laulu lapsuudesta tuli mieleen kun makoilin työpäivän jälkeen sohvalla ja ihmettelin sadetta yksikseni. Kappaletta netistä kaivarssa löytyi muitakin tuttuja kappaleita en vain olisi osannut nimetä niitä tai artistia. Markku Suominen on ollut taitava lauluntekijä. Aina välillä on kiva kaivaa tällaisia nostalgia kappaleita lapsuudesta viettäessä laatuaikaa eli home alone..

Linkki kappaleeseen Sade


Simplen jälkeinen elämä on sujunut painon kannalta oikein kivasti vaikka koko ajan on ollut ulkoruokapäiviä, mutta toistaiseksi olen tehnyt hyviä valintoja, pysynyt ateriarytmissä ja muistanut kohtuullisesti juoda vettä (meinaa kiireessä unohtua). Tällä viikolla olen oikeastaan joka päivä ulkoruokinnassa vähintään kerran 😬. Huomenna itseasiassa kaikki ateriat.

Nyt on pakko mennä nukkumaan, että jaksaa herätä taas "liian aikaisin" laiskiaisen kropalle ei sovi nuo kello kuuden herätykset.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. ...ohimenneen eilisen taas mä muistaa saan... Vaikka tuo sama laulu korvamatoili minulla koko eilisen päivän, teki ajatus tepposet kommentin kohdalla. Hatunnosto syömisille. Minun lienee myös pakko ryhdistäytyä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, viettiin hyvin tunnelmallinen hetki musiikkia kuunnellen. Syömisistä suositamme nauttimaan joka suupalasta jonka syöt ja seurasta kaikilla aisteilla. Kaunis kattaus on puoli ruokaa ja hyvä seura tuo iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta täytyy nauttia siitä mitä syö, silloin kuin herkuttelee, arkena voi (ja pitää) sitten syödä elääkseen 😄.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shampanjaa ja vaahtokarkkeja

Piti keksiä raflaava otsikko ja mieleen tuli vanha tv-sarja, shampanjaa ja vaahtokarkkeja. Sarjasta en muista mitään, mutta nimi oli kiva. Sama "teema" telkan äärellä istuminen, itseasiassa olin tv-kyläilemässä. En muista milloin olisin ollut vastaavalla vierailulla, kylässä ihan vain telkkaa katsomassa. Illan teema oli lätkä. Matsia porukalla katsellessa tarjolla oli irtareita ja nachoja. Onneksi herkuilla oli monta jakajaa ja herkkujen jämät jäi kyläpaikkaan, sillä muuten olisi käynyt huonosti.

Tänään syömiset jäi hiukan epämääräisiksi. Aamupalaksi maksisleipä, lounaaksi kanakeitto ja banaani, illan ruuat oli sitten taas maksisleipä ja niitä herkkuja. Iltapalaksi pari paahtoleipää... Kiire (ja laiskuus) mikä ihana tekosyy.
Huomenna sitten ihan kunnon ruuat.Olemisen sietämätön keveys

Hui hulinaa melkoista haipakkaa on viime päivinä ollut. Oon yrittänyt pysyä kovasti kartalla. 

Kiireisen laiskan eväät haettiin matkan varrelta kaupasta. Ei terveellistä, mutta helppoa. En muista milloin olisin syönyt lauantaimakkaraa. Aika harvoin tulee tuota nostalgiaherkkua syötyä.

Mittailin eilen makkarin lämpötilaa, se on just passeli +18. Itse pitäisin lämmön vielä matalampana +16 olis ihan paras, mutta on kuulemma liian kylmää ukkokullalle. Heh, kirjoitin aluksi nuo luvut miinusmerkkisiksi 🤣. Vaikka oon mie kyllä nukkunut ulkona -18 asteessa makuupussissa.
Eli viileän aktiivista arkea on vietetty 😄. 


Pääsiäinen päättymässä

Rivakkaan tämä pääsiäinen meni. Paljon oli suunnitelmissa, paljon ehti ja kohtuullisen paljon jäi vielä toteuttamattakin. Sitä vaan on tullut itselleen armolliseksi, joku toki voi kutsua sitä laiskuudeksikin, ettei itseään tarvitse piippuun ajaa.

Eilen kävimme tepastelemassa luonnonsuojelualueella lenkin. Uusia lintuja oli selkeästi sirkuttamassa. Kovasti suunniteltiin ensi kesälle päivän kahden vaellusta.
Kodin kokki kolmonen alias ukkokulta laittoi karitsan marinoitumaan 
 Yön yli marinoiduttua, kokki kolmosen paiston ja viipaloinnin jälkeen karitsa näytti tältä

Lähes samanlainen annos kuin lauantainakin, mutta lammas oli vähän eri muodossa ja mausteissa.


En uskonut, että lunta tulisi näin paljon. Onneksi ei tarvinnut minnekkään mennä ja lumityöt meni kuntoilusta. Lumi oli onneksi mukavan kevyttä työnnellä. Muisteltiin lumia työnnellessä, että viime vuonna tähän aikaan oltaisi istuttu takaterassilla ja nyt siellä on yli 30 senttiä lunta.


Saas nähdä kuinka paljon tuota lunta vielä yön …