Siirry pääsisältöön

Kuulumisia

Tällä viikolla oon monasti aikonut kirjoittaa, mutta jotenkin en oo vain saanut aikaiseksi. Aikaa olisi ollut vaikka monennäköistä askaretta/ retkeä tässä on ollut männä viikolla ollutkin.


Ulkona on tullut syötyä luvattoman paljon...
Ja herkuteltukin on
Stockmanin ala aulassa oleva herra vaaka yllätti. En edes kuvitellut kokeilevani sitä. Luimuilen tässä vielä jonkin aikaa ilman vaaka, sillä tieto lisää tuskaa.

Tällä viikolle asetettu tavoite, kaksi herkutonta päivää on toteutunut. Lempeästi oikeaan suuntaan...


Kommentit

 1. Ihania kesäisiä kuvia, mutta kaikenlaisiin paikkoihin ne noita vaakoja laittaakin! Täytyy ottaa tuo meidän herra puhutteluun, että vie viestiä etiäpäin - eihän nyt joka paikkaan tarvi sukulaistensa ängetä ;)
  Niiden paikka on kotona, niin kesä kuin onkin. Ne saavat lomansa siinä, kun niiden päälle ei astuta eikä kukaan mollaa niitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ;). Tuo herra vaaka yllätti, tosin tuo oli sellainen sivuovi, josta en muista aiemmin kulkeneeni.

   Poista
 2. Kivannäköistä kesää vietät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa on ollut ja lomailu on vasta päässyt käyntiin 😄.

   Poista
 3. Lomaan kuuluu vaihtelu, myös syömisissä. Loman tarkoitus on rentouttaa ja tuoda uutta virtaa ja lomatekemiset palvelevat sitä tarkoitusta. Matkailu ja ulkona syöminen virkistävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma ja arjen rutiinien muutokset saavat ihmeitä aikaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Shampanjaa ja vaahtokarkkeja

Piti keksiä raflaava otsikko ja mieleen tuli vanha tv-sarja, shampanjaa ja vaahtokarkkeja. Sarjasta en muista mitään, mutta nimi oli kiva. Sama "teema" telkan äärellä istuminen, itseasiassa olin tv-kyläilemässä. En muista milloin olisin ollut vastaavalla vierailulla, kylässä ihan vain telkkaa katsomassa. Illan teema oli lätkä. Matsia porukalla katsellessa tarjolla oli irtareita ja nachoja. Onneksi herkuilla oli monta jakajaa ja herkkujen jämät jäi kyläpaikkaan, sillä muuten olisi käynyt huonosti.

Tänään syömiset jäi hiukan epämääräisiksi. Aamupalaksi maksisleipä, lounaaksi kanakeitto ja banaani, illan ruuat oli sitten taas maksisleipä ja niitä herkkuja. Iltapalaksi pari paahtoleipää... Kiire (ja laiskuus) mikä ihana tekosyy.
Huomenna sitten ihan kunnon ruuat.Olemisen sietämätön keveys

Hui hulinaa melkoista haipakkaa on viime päivinä ollut. Oon yrittänyt pysyä kovasti kartalla. 

Kiireisen laiskan eväät haettiin matkan varrelta kaupasta. Ei terveellistä, mutta helppoa. En muista milloin olisin syönyt lauantaimakkaraa. Aika harvoin tulee tuota nostalgiaherkkua syötyä.

Mittailin eilen makkarin lämpötilaa, se on just passeli +18. Itse pitäisin lämmön vielä matalampana +16 olis ihan paras, mutta on kuulemma liian kylmää ukkokullalle. Heh, kirjoitin aluksi nuo luvut miinusmerkkisiksi 🤣. Vaikka oon mie kyllä nukkunut ulkona -18 asteessa makuupussissa.
Eli viileän aktiivista arkea on vietetty 😄. 


Pääsiäinen päättymässä

Rivakkaan tämä pääsiäinen meni. Paljon oli suunnitelmissa, paljon ehti ja kohtuullisen paljon jäi vielä toteuttamattakin. Sitä vaan on tullut itselleen armolliseksi, joku toki voi kutsua sitä laiskuudeksikin, ettei itseään tarvitse piippuun ajaa.

Eilen kävimme tepastelemassa luonnonsuojelualueella lenkin. Uusia lintuja oli selkeästi sirkuttamassa. Kovasti suunniteltiin ensi kesälle päivän kahden vaellusta.
Kodin kokki kolmonen alias ukkokulta laittoi karitsan marinoitumaan 
 Yön yli marinoiduttua, kokki kolmosen paiston ja viipaloinnin jälkeen karitsa näytti tältä

Lähes samanlainen annos kuin lauantainakin, mutta lammas oli vähän eri muodossa ja mausteissa.


En uskonut, että lunta tulisi näin paljon. Onneksi ei tarvinnut minnekkään mennä ja lumityöt meni kuntoilusta. Lumi oli onneksi mukavan kevyttä työnnellä. Muisteltiin lumia työnnellessä, että viime vuonna tähän aikaan oltaisi istuttu takaterassilla ja nyt siellä on yli 30 senttiä lunta.


Saas nähdä kuinka paljon tuota lunta vielä yön …