Hei mä jumppasin

Tänään valmennuksessa oli ohjelmassa "kotijumppaa". Versioita oli kaksi erilaista, helpompi ja hevimpi. Innostuksissani tein molemmat ohjelmat. Ohjelmat olivat mukavan herätteleviä. 

Kunto on päässyt yllättävän huonoksi tai mitä yllättävää siinä on, kun paino on kohonnut ja liikunta kerrat on jääneet vähäisemmäksi. 

Päivän syömiset
Kaurapuuro
Nakkikeitto ja täysjyväleipää
Omena
Triplajuusto 🙀(oli hyvää)
Jauhelihatortilla

Tuo Triplajuusto ei ole ihan oppikirjan mukaista ruokaa, mutta hyvää se oli. Itse tehty tortilla oli kohtuullisen kevyt vähän jauhelihaa ja paljon salaattia, joten sitä en pitänyt ihan pahana.



Tuollainen hanhiparvi lenteli melkoisella metelillä tänään ylitseni. Kännykkäkameralla ei parempaan pystynyt 😄.

Viime yönä nukuin pitkästä aikaa kertaakaan heräämättä 23.00 - 7.00. Vähäks hienoo 👍, liekö nukkumatti tykännyt nimipohdinnasta. Olin aamulla vielä hiukan väsynyt, mutta ei kai niitä univelkoja yhdessä yössä kuitata.








Kommentit

  1. Tää taas laiskotteli kotona, kaupassa ja kirjastossa pistäytymistä lukuunottamatta. Sohvalla lojuin lähes koko päivän. Jotenkin on taas sellain olo, ettei mikään nappaa. Onneksi ei ruokakaan ;)

    VastaaPoista
  2. Ei aina jaksa. Kuulostaa hyvältä, ettei tuo ruokakaan huvita kun ei huvita erityisesti liikkua, mulla kun tuppaa just silloin maistumaan herkut.

    VastaaPoista
  3. Kotona yksin on vaan kauheen tylsä jumpata.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli