Leppoisa viikonloppu

Viikonloppu on mennyt slow-moodissa. Syömiset viikonloppuna oli ihan ok, ei mitään pahoja ylilyöntejä, vähän herkuttelua toki.

Perjantaina vein kirpputorille seitsemän banaanilaatikollista tavaraa, eikä näy missään. Parin viikon päästä vien vielä lisää laatikoita, sillä varastossa odottaa muutama laatikko ja vielä ehtii nurkkia tyhjennelläkin. Yleensä olen lahjoittanut tavarat, nyt kokeilen 50/50 palvelua eli kirpputori hinnoittelee ja hoitaa koko prosessti ottaen puolet tuotosta.

Lauantaina löysin Yle Areenasta minulle uuden Saksalaisen dekkarisarjan "Jäljet päättyvät Berliiniin". Sen aloitusjaksot ahmin melkein kerralla. Saksassa tuota sarjaa on tehty vuodesta 2012 ja ilmeisesti tuo ensimmäinen tuotantokausikin on esitetty Suomessakin aiemmin.

Lauantaina tein myös herkkuruokaani kaalilaatikkoa. Lapsuuden inhokki on muuttunut suureksi herkuksi näin aikuusiällä. 

Sunnuntaina oli pihapäivä. Kävin aluksi puutarhalla ostamassa muutamia taimia ja hakemassa vinkkejä. Pihalla olevan omenapuun oksia pitäisi vähän "koulia", ne kun ovat vähän pystyt. Jännityksellä odotan selviääkö tämä omenapuu vol.2 siirrosta, isäntä kun halusi sen toiseen paikkaan, oli kuulemma tiellä ja liian lähellä rajaa. Edellisen omenapuun pupu veti napaansa pari vuotta sitten. 

Puutarhan vinkit omppupuun sitomiseksi. 

Lintulauta tuli pestyä ja sijoitin sen jo paikoilleen. Ihan vielä ei ole tarkoitus ruokintaa aloittaa, mutta eipähän tarvitse ihmetellä, miten lintulaudan upottaa kun maa on jäässä, sekin on koettu.

Istuttelin myös puutarhalta noutamani Pikkujasmikkeet kuolleiden tilalle. 

Taannoisista juhlista oli jäänyt puolilasillista kuplivaa. Ihmettelen kyllä oikeasti miten tuollainen liru on jääkappiin laitettu. Tilan tekemisen nimissä nautin sen tilkkasen, kun kauppareissulta palatessa ei meinanneet tavarat mahtua jääkaappiin.

Kuplivin terkuin Laiskiainen

Ps. Jos syö suklaajäätelöä suklaattomana syyskuuna, niin onko se repsu? Talossa ei ollut muuta jäätelöä 😬, en siis syönyt suklaan vuoksi.






Kommentit

  1. Mokkapalat, tiikerikakku, varpajaiskakku .. suklaajäätelö mennee siihen samaan jatkumoon :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli