Ohjeisiin tutustumista

Valmennus on lähtenyt liikkeelle ja tässä vaiheessa olen keskittynyt lähinnä ohjeistuksen lukemiseen. Huomenna on tulossa seuraava valmennukseen liittyvä tuokio, sitä odottelen jo innolla.

Tänään saavutin tavoitteeni. Päivän aktivisuustavoitteet on saavutettu itseasiassa kahta lauantaita lukuunottamatta ihan heittämällä. 

Ilta on sujunut kierrätykseen lähteviä tavaroita pakatessa. Mä opettelen turhista tavaroista luopumista, siinäkin asiassa on hurjasti oppimista. 

Musta on tullut tän perheen kierrätysnipo, juputan perheelle mihin kippoon mikäkin roska laitetaan, ne kun ei lajittele ihan samalla pieteetillä kuin minä. Näin omakotitaloasujana täytyy todeta, että kierrättämällä säästyy myös pitkä penni kun roskisten tyhjennysväliä on voinut pidentää. Tälläkin hetkellä on harkinnassa, josko vieläkin pidentäisin roskisten tyhjennysväliä.




Kommentit

  1. Ihanaa tuollainen valmennus. Minäkin tarttisin. Kukahan suostuis. Täytyy tunnustaa, että olen viime aikoina ollut myös huono kierrättämään. Yleensä kyllä aina hyvä. On muka ollut kiirettä, niinkuin se vaikuttaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo valmennus tuntuu mukavan kokonaisvaltaiselta ja auttaa varmasti oikealle polulle.

      Se tuli juuri oikeaan aikaan.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli