Kaupankäyntiä

Lupasin aktivoitua liikkumaan loppuvuodeksi, erityisesti kahdeksi seuraavaksi viikoksi. Heti tänään aloitin kaupankäynnin itseni kanssa... Olin hyvä myyjä ja "heikko" ostaja. Tämä tietää vähemmän vaihtoehtoja muille illoille, erityisesti kun muutamalle illalle on jo suunnitelmia. Yrittelin vähän kotijumppailla, mutta en laskisi sitä pientä 10 minuutin "jumppaa" liikunta suoritukseksi.

Tämän päivän lounas ja päivällinen oli salaattipohjaisia. Aamupala oli 4-viljanpuuroa voisilmällä ja iltapalana on rahkaa mehukeitolla. Välipala jäi välistä, mutta en kokenut sitä tarpeelliseksi. Päivän ruokailut meni suunnitelmien mukaan, vaikka lenkkeily tältä illalta jäikin. 

Huomenna yritän uudestaan päästä lenkille, kunhan vain selviän työkeikalta. Huomiseksi lupailtiin kohtuullisen kehnoa ajokeliä ja melkein 300 kilometriä pitäisi körötellä 😬.








Kommentit

  1. Yhtä huono kaupankävijä olen ollut minäkin - tosin yritän lohduttaa itseäni sillä, että olen kävellyt kaksi kertaa kirjastoon ja takaisin. Kelpaako? Tarkistin, yhteen suuntaan 400 m. Yhteensä siis...öö.. 1,6 km? Onhan se jo toooosi paljon :D
    Tänään on tosi viheliäinen keli: tuulee ja tuiskuttaa, minä kermap.... en nenääni ulos laita. Istun sohvalla tämän koneen ja käsitöiden ääressä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki on kotiinpäin ja pienistä puroista kasvaa suuret meret!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli