Viikko polkaistu käyntiin

Viikko on jo ensimmäisen päivän illassa. Eilinen kurkun karheus ei onneksi ole päässyt vallalle. Olen napsinut troppeja eiliseen malliin, erityisesti C-vitamiinia. 

Päivän salaatit olivat kanaa ja kalaa. Vielä ei salaatit töki 😄. Tänään on tosin ollut olo, että eniten pänni kaikki, liekö fiilis tullut liiasta salaatin pureskelusta kun mitään erityistä syytä pännimiselle ei mielestäni ole.

Lounassalaatti

Päivällisalaatti

Tänään kävin kaupoilla täydentämässä salaattivarantoja ja sorruin ostamaan cittarista noita -50% Taika kippoja. 

Ostin myös netin kautta lisää tuota keltaista Teemaa kun sattui sopivaan hintaan löytymään. Erityisesti himiöin tuota teekannua. Nyt lupaan ja vannon, etten enää posliineja keräile. Pitää ruveta järjestelemään kaappeja uudelleen, että saa noita kippoja kaappiin 😂. Itseasiassa Ikeasta on hakusessa vitriinikaappi 🤣. 

Teekausi on avattu. Normisti keitän kaffet kun tulen töistä kotiin, mutta teekauden alkaessa alan lipittämään teetä. Aamukahvista en kyllä tingi.

Viikonloppuna jäin liikuntatavoitteesta. Tavoitteenani oli pari pitkää kävelylenkkiä, mutta ne jäivät tekemättä, mutta aktivisuustaso ylittyi ruhtinaallisesti eli toimettomana en ollut. Tämä viikko on haasteellinen liikuntojen suhteen, mutta sen liikun minkä kykenen, enkä ota ylimääräistä stressiä siitä.  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli