Ei voittoa, ei tappiota

Flunssaa ei ole vielä selätetty. Kaikki mahdolliset keinot on käytetty (lepo, vitskut, tropit, valkosipuli,sipuli,hunaja, höyryhengitys) tai no lepoa olisi voinut olla aavistuksen verran enempi. Kaikessa olen toki säästänyt askelia ja välttänyt rasitusta. Lauantaina nukuin melkein koko päivän, mutta illaksi raahauduin perheen kanssa katsomaan uuden Star Warsin vaikka oikeasti olisi ollut syytä jäädä vielä lepäämään. Tykkäsin kyllä hurjasti tuosta elokuvasta.

Viikonloppuna on tullut herkuteltua, ihan lääkkeeksi tulinen, tuplavalkosipuliannoksinen rullakebab 🙈, sitten ne leffapopparit ja ihan pikkasen irtareita.

Leikin kätevää emäntää, kun en vieläkään ole saanut ostetuksi talipallotelinettä, ei ole tullut toisin sanoen nenän eteen. No, hyvin nuo sipulipussitkin on toiminut. Tänään kävin täydentämässä tirppojen ruuat, kun näyttäisi huomiseksi tulevan pikku pakkasta, hurjat -4.

Äänikirjoja olen kuunnellut myös paljon. Dekkarien ystäville voisin suositella Marja Aarnipuron esikoisdekkaria Maakellarin salaisuutta. 


Pitäkää peukkuja, että pysyn kasassa kiireisen ensi viikon!





Kommentit

  1. Peukut ja varpaat pystyssä! Tosin voi olla niin että kun vajaakuntoisena kiirehtii ja joutuu stressaamaan niin elimistö sanoo irti sopimuksensa ja sit olet jouluna ihan romuna eli suosittelen vahvasti kunnon delegointia ja palvelusten kärttämistä, minkä vain voit jollain toisella teetättää niin tee se. Surutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sus'! Tällä kertaa en ihan toiminut ohjeen mukaan. Sitä kun kuvittelee olevansa korvaamaton 🙈. Tänään oli 11 tuntinen päivä, huomenna selvinnen 10 tunnilla 😬. Kevensin kyllä kovasti käyttämällä hissiä rappusten sijaan 😄.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli