Hölmöilyä

Tämän päiväistä toimintaani kuvaa sana hölmöilyä. Hölmöilyä on puolikuntoisena kuvitella olevansa korvaamaton ja tehdä pitkää päivää. Tänään töissä meni 11 tuntia. Se ei tuntunut ollenkaan niin pahalta kun työpöydän ääressä tuosta ajasta olin vain kolmisen tuntia.

Mielenkiintoista wc-taidettakin tuli nähtyä.


... ja taidetta 

Toinen päivän hölmöily liittyi ruokaan. Söin aamupalaksi leivän ja seuraavan kerran söin "ärräeväät" puoli kuudelta. No, olin välissä juonut ehkä 5 kuppia kahvia ja lussuttanut 5 kurkkupastillia 🙈 


Iltapalaksi tein kanasalaatin. Viikon verran kun on mussutellut kaikkea muuta kuin salaattia, maistui salaatti taivaallisen hyvältä.

Katsoin äsken ranteeseeni, olen tänään ottanut muka mahdollisimman lunkisti 😂.

Perjantaihin asti pitäisi jaksaa ja jaksaa pitäisi vähän joulusiivojakin jossain vaiheessa. Nyt on mentävä nukkumaan, että huomenna jaksaa, päivä kerrallaan... 


Kommentit

  1. Hieno kivinen hau! Muutaman talon päässä on karhuperhe kivestä, olispa rahanpaskaa niinjo vain jolkottelisi kiviset sudet pihapiirissä, olisi oiva pelote hämärämiehille, laittas vielä liiketunnistimellisen äänisyteemin murisemaan;DD
    On sulla taktiikka, taisit saada taisteluista voimaa sen verran etä nyt puhkut ja puhiset ja nuilla eväillä??? Kaatuisin ennen puolta päivää nälkään...=) varsinkin noilla askelmäärillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään olikin sitten ihan voimaton olo. Normisti en kyllä pärjää noin hepposilla appeilla. Ihmettelen vieläkin noita askeleita, tuntenut yhtään olevani noin luikkuvainen 😄.

      Poista
  2. Nyt kuules Laiskiainen, laskepa raanasta vesilasiin vettä ja pistäpä etusormi sinne vesilasiin ;)
    Kuinkas käy?
    Peiton alle sohvan nurkkaan sen hunaja-inkivääri juoman kanssa kipin-kapin hop-hop!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuttu testi, edelleenkään ei jäänyt koloa 🤣. Mietin olenko liian kiltti, tunnollinen vai ihan vain hölmö, ehkä joku kombo noista kaikista.

      Poista
    2. Taidat olla liian niin kuin minä olin töissä ollessani: LIIAN KILTTI. Eikä kukaan sitten kuitenkaan koskaan sitä huomannut eikä siitä kiittänyt. Siksi pitäisi opetella olemaan itsekäs. Nyt on hyvä täältä sohvanpohjalta yrittää opettaa, kun ei voi olla ihan varma, onko tämä seurausta siitä, että olin liian kiltti ja tunnollinen ja tein liikaa töitä.
      Olisiko pitänyt olla itsekkäämpi ja sanoa joskus ei - olisinko vielä töissä? Vaan sitä kun ei tiedä kukaan....

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli