Joulukuun ensimmäinen maanantai

Tämä viikko onkín ihanan lyhyt. Maanantaina ja tiistaina kun jaksaa painaa on sitten loppuviikko vapaata. Pari päivää vapaista menee suurella kirkolla.  Vapaiden jälkeen alkaakin 1,5 viikon hulabaloo töissä, joka sitten onneksi rauhoituu joulun alkaessa. Kiirettä on pitänyt jo monta viikkoa, joten tuo joulun aluskiirus hiukan hirvittää. Voikun näitä juttuja olisi taas saannut jaksotettua hiukan paremmin, mutta minkäs teet.

En ymmärrä mihin tän talon pipot ja hanskat katoaa. Kävin ostamassa halpis pipot koko bändille Prismasta. Se mun pipon kutomisprojekti on vähän venynyt, se on itseasiassa taas alkutekijöissään, mutta periksi en anna. 

Lounas ja päivällinen oli salaattia. Lounassalaatti oli lihapullasalaatti 😄.
Päivällisalaatti kanalla

Sunnuntain karkeloiden hiusväkerrys onnistui mielestäni ihan kivasti. Pitäisi vaan ahkerasti kaivellaYouTubesta ideoita ja harjoitella niitä. Olisi ihana osata laittaa erilaisia nutturoita ja kampauksia, muutaman toki jo osaankin. Arkiaamuina tosin hiukset laitetaan tyylillä "mistä aita on matalin", hyvä että ehtii peiliin katsoa.

Eilen suli lumet, mutta tänään se on se hankkinut vähän uutta. Olisi hienoa jos itsenäisyyspäivänä olisi edes pieni lumipeite.

Kommentit

  1. Naisellinen kampaus, olet taitava! Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti itsenäisyyspäivä sujui sielläkin mukavissa merkeissä.

      Poista
  2. Sanavalinta "koko bändille" riittää, laitan sut seurattaviin, Sus' hiipii tästä lähin blogisi ympärillä=) p.s. Vain nopeat elävät mutta näköjään säälilläkin saa pisteitä...pyh! ;DDDD

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa joukkoon tummaan :). Sääli on sairautta, mutta hentomielisyys, johon myös itsekkin sorrun on luku erikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehisyyttäni epäillään ajoittain, ylettämän hentomielisyyteni tähden.. . Jokaisella on ristinsä, sanoi 'sus ja jatkoi pitkin via dolorosaa..

      Poista
    2. Se se vasta miehekästä on, että uskaltaa näyttää tunteitaan!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli