Joulukuun viimeisiä päiviä viedään

Muutama päivä on vielä joulukuuta ja tätä vuotta jäljellä. Jos jo tässä vaiheessa tekisi pientä yhteenvetoa, voisi joulukuun kulkua kuvata kolmella sanalla, jotka olisivat kiire, flunssa ja pysähdys. 

Tän taudin kanssa on elelty nyt pikkasen yli 2 viikkoa ja nyt on alkanut helpottaa. Viimeinen viikko on mennyt lähinnä sohvaperunana, kun ei ole vain jaksanut muuta kuin köhistä. No, mitäs en levännyt ajoissa. Kaikesta huolimatta mukava oli havaita, että joulu tuli vaikken itse höseltänyt. 


Flunssan torjunta ruokaa tuli nautittua yllin kyllin (valkosipulillakin voi polttaa suun 😬). Perheen mielestä vähempikin olisi riittänyt.

Jouluruokaa on myös syöty

Herkkuista puhumattakaan

Nettiä selatessa eteeni sattui ilmoitus melkein unelmaduunista. Ilmoituksessa haettiin neuvottelevaa virkamiestä, tosin mun unelmaduuni olisi olla neuvottelematon virkamies 😄.


Uuden vuoden aatollekin on vielä tosi kevyet suunnitelmat tekemisen suhteen, lähinnä kotona oleilua ja rakettien tiirailua ikkunasta. Ruuan suhteen suunnitelmat ovat hiukan raskaammat 🤣. Hedelmäkakku olisi ainakin tuhottava.

Mukavaa perjantaita!






Kommentit

  1. Tänä syksynä tuntuu kaikki sairastaneen ainakin jonkinlaisen flunssan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. ihmeen pitkään säilyinkin flunssatta vaikka se jo yritti iskeä aiemminkin, mutta se meni aina illassa ohi.

      Poista
  2. Hmm, kuinkahan kauan olisi kestänyt jos ei olisi ollut joulunajan tuomaa stressiä? Ei ihme että olet poikki mutta kuten sanottu, v-sipuliia pysyy pystyssä ja perhe käsrii;DDD Pöllön inkiväärikikkaa on kyllä kans koetettava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailin pitkät viesti Su'elle, mutta näköjään ne ei ole kirjautuneet. Enää en hengen tuotoksia muista 😬.

      Inkivääri syön päivittäin, tosin kuivattua ja sokeroitua 😄. Toki tuota raakaakin inkivääriä käytän, yritän lisäillä ruokiin.

      Mukavaa alkanutta vuotta!

      Inkivääri on ympäristöystävällisempi kuin tuo valkosipuli 😄

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli