Miniloma

Parin päivän miniloma on nyt takana. Huominen päivä on toki vielä vapaapäivä, mutta sille on varattu paljon askareita ja menoa.

Keskiviikon kuvia

Tänään kävin Helsingin kaupunginmuseossa katsomassa  vanhaa Helsinkiä (Aikakone ja Helsingin valitut palat) ja Helsexinki näyttelyn. Näyttelyt olivat mielenkiintoisia. Fiilistelin tovin "soittamalla" kolikkopuhelimella, muutama numero tuli ihan selkäytimestä.
 

Tsekkasin myös Tuomaan torin kojut. Täytyy toivoa kauppiaiden puolesta, että siellä käy hyvin kauppa. Mielenkiintoisia tuotteita, mutta mitään ei tullut ostetuksi. Josko tuonne ennen joulua vielä ennättäisi.


Kävin myös katsomassa Talvisodan kansallista muistomerkkiä Kasarmitorilla, se oli vaikuttava. Voisin kuvitella sen olevan illalla vielä vaikuttavampi. Ostin myös kosmetiikkalahjoja lähipiirille kun halvalla sai. Tosin en tiedä maltanko niitä eteenpäin antaa 😂, niin ihania ne on.
Rinkeli loisti komeana pimeydessä kotiin päin lähtiessäni.

Päivä meni todella kevyellä ruualla (rahkalla), joten kotiin tullessa piti syödä. "Kevyt" illallinen lasagnea ja porkkanaraastetta.





Kommentit

  1. Heti tuli himan vanhan puhelimen kolme ekaa mieleen kun luin 264 mut en kyllä muista mitkä ne kolme seuraavaa on...höh. =)
    Jassoo olisi kyllä kiva pelata, oikeaa sormituntua eikä mitää elektronista jytkettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistin vielä vanhan kotinumeron ja parhaan ystäväni numeron, johon tuli soiteltua melkoisesti.

      Oli tosi harmi, että tuo jasso oli sinetöity kiinni, tosin ei mulla olisi ollut 50 pennisiä matkassa.

      Poista
  2. Joulukojuista saa aina hiukan erilaisia, laadukkaita ja kivoja lahjoja. Kosmetiikka tuoksuineen on mukava lahja.

    VastaaPoista
  3. Pitäisköhän minunkin pitää miniloma ja mennä keskustaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi. No kaupungin museon näyttelyt olivat kivasti tehty ja mikä hienoa on museoon ilmainen sisäänpääsy. Tuomaan markkinoilla on myös helppo piipahtaa samalla.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli