Taistelua vol 2

Aamuyöllä heräilin tosi kökköön oloon. Ihan helposti en näköjään tuota pöpö ole saanut pois, mutta ehkä se lähtee nopsaan kun nosti lämpöäkin. Oon tosiaan tässä syksyllä elvistellyt perheelle "heikot sortuu elon tiellä", kun ne on sairastelleet useampaankin otteeseen ja nyt pilkka osui omaan nilkkaan.

Eilen troppailin

...mutta tänään otin Pöllön ja Suen innoittamana järeämmät aseet käyttöön.
Sipulia ja valkosipulia

Curryketsuppia ja bradwurstia

Tuon currywursti sydeemin kanssa on pakko juoda maitoa. Jälkkäriksi oli varattu inkivääriä.

Jos näillä ja Pöllön ukaaseilla ei pöpö lähde, niin sitten se vaan lusitaan. Ensi viikolla on pakko olla täydessä tikissä.

Melkoiset valkosipulihönkäykset on ilmassa. Ukkokullalle laitoin kuvaa setistä ja sanoin että onneksi et ole tänään tulossa kotiin 🤣.

 




Kommentit

  1. Vielä: -laula!
    Syvä iskumme on, viha voittamaton! ja Pakko on kuolla, taistella, voittaa, Valkoinen armeija eesämme on!
    eli valkoinen/punainen manaus!
    Jos ei taltu ni kovat keinot käyttöön: Ajattele suomalaista sotilasta 78 vuotta sitten. 1940 15.12 kun Talvisota oli lopuillaan ja Ryssät hyökkäs!
    Tapa se nuha!

    ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jääkärinmarssi ja talvisodan henki auttaa linjojen pidossa, mutta voittoon en ole vielä yltänyt.

      Poista
  2. Jostain luin, että kun syö luonnonmrjoja joka päivä runsaasti, flunssan tulo ainakin viivästyy. (Laitoin "viivästyy", kun yhtenä talvena kehuskelin, että päivittäinen tyrnimehun naukkailu estää flunssan ja siitä parin päivän päästä tauti iski. Ei pidä ärsyttää kohtaloa)
    Neuvoni on lepoa ja lämmintä juotavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antioksidantteja marjoissa...

      Poista
    2. Levätä olen kovasti yrittänyt. To ja pe kevensin päivääni kaikin mahdollisin keinoin ja tämä lauantai on tähän mennessä mennyt ihan lepäillessä. Mustikoita ja mansikoita löytyy onneksi pakkasesta. Hitsi, nyt hokasin, että mullahan oma tekemää mustaherukkamehuakin 🙈.

      Poista
    3. Hyviä ohjeita, Sus antaa oikein taistelulaulunkin. Me suosittelemme hunajaa sellaisenaan, lämmintä juotavaa, kotimaisia marjoja ja lepoa. Keho korjaa itsensä, kun saa levätä. Pikaista paranemista! Varmaan jokainen lähettää positiivia ajatuksia luoksesi.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli