Torstai se lenkkipäivä

Tänään piti olla lenkkipäivä, mutta...
Eilen alkoi ilmetä flunssan oireita, joita koitin karkoittaa kaikin mahdollisin keinoin. Aamulla olo oli ankea, mutta päätin esittää työnsankaria ja liukastelin töihin. Kauaa ei töissä tarvinnut olla, kun jo liukastelin takaisin kotiin, sillä olo huononi hetkessä. Lenkin sijasta olen nukkunut melkeinpä koko päivän. Hetken aikaa yritin katsella Yle Areenasta Holby Cityä, mutta ei siihen pystynyt oikein keskittymään. Päivitystäkin olen kirjoitellut useammassa pätkässä.


Tänään olen juonut useamman kupin itse tekemää mustaherukkamehua. Kovin suurta satsia en saanut vähistä marjoista tehtyä, joten olen säästänyt mehuja. Joulun tienoon flunssa rupeamalla unohdin mehut tyystin. Täytyy kehua, että mehusta tuli tosi hyvää.

Herkkujen suhteen olen pysynyt tiukkana, vaikka eilen kävin irtareita teinille ostamassakin. Nuo kirpeät pullot on minunkin suosikkejani 😄.

Ukkokulta hemmotteli illalla vuohenjuustosalaatilla, joten kelpaa täällä nyt sairastaa, kun palvelu pelaa (hetkittäin 😄).

Kelit on kyllä tällä viikolla sahanneet ylös ja alas. Tänään aamulla oli jo +4 kun tiistaina taisi olla tuo -19 ja maanantaina -4. Aamun jälkeen en ole mittarille hilautunutkaan

Nyt nukun, syön valkosipulia, inkivääriä ja c-vitamiinia yms. seuraavat pari päivää. Jos tämä ajoissa lepääminen auttaisi, ettei tarvitse olla flunssassa viikko tolkulla. Onneksi huomiselle suunniteltu reissu peruuntui jo aikaisemmin, niin ei tarvitse sitä harmitella. Suunnitelmissa tosiaan oli pyörähtää katsomassa Huutokauppakeisarin valtakuntaa Hirvaskankaalla ja yöpyä Jyväskylässä. 

Nyt seuraava tavoite on selvitä sunnuntaiksi äänestämään. 


Kommentit

  1. Äänestys. ainoa merkittävä. Puuhpuuh paranee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Äänestys on merkittävää, suorastaan velvollisuus.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli