Ulkoilua

Tänään ulkoilin pari tuntia,  ramppasin lähinnä ees taas. Nuo kaikki jäljet on mun 😂.


Tänään on ollut myös soppapäivä. Lounaaksi nakkisoppaa ja päivälliseksi lihasoppaa. Niin nälkäinen oon ollut etten oo muistanut ottaa kuvaa.

Välipala smoothiesta otin kyllä kuvan. Toi oli mielenkiintoinen "cocktail" herukoita, mansikkaa, cashewta, luonnon jogurttia ja kaurahiutaleita.

Mietin herkutonta helmikuuta. Toisaalta ajatus totaalikieltäytymisestä tuntuu huonolta vaikka olenhan nytkin kieltänyt itseltäni herkut 😂. Nyt saisin syödä herkkuja kylässä tai spesiaalitilanteissa, mutta mieli ei ole tehnyt tällä kertaa. Tässähän olisi voinut käydä niin, että olisin joka ilta kylässä 🙈.




Kommentit

  1. Niin, se totaalikieltäytyminen on vähän kakspiippunen juttu. Mulla se suklaaton syyskuu meni paria suklaakeksiä lukuunottamatta putkeen, mutta sitten muut taisikin mennä melko lailla penkin alle. Herkuton huhtikuu, oliko sellainenkin, se kai jotenkin onnistui mutta viimeinen, makeaton marraskuu - pyh, se meni niin reisille, että oikein hävettää :D
    Siksi päätin, että tänä vuonna ne on mun osalta ohi, korkeintaan viikon kieltäytymisiä.
    Tsemppiä hei meille!

    VastaaPoista
  2. Ei mitään totaalia vaikka syytä olis... mutta kun tuli luvattua, etten laihdutuksesta puhu. Noita smoothieta voisin kyllä taas pitkästä aikaa väsätä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli