Veroilmoituksen täyttöä ja muuta mukavaa

Meinasin kokonaan unohtaa tehdä pienet muutokset veroilmoitukseen, onneksi muistin. Lisäraha-anomus on nyt sitten laitettu ja aikaakin jäi vielä 1,5h.

Ruokavaliota on vedelty reilun viikon ja hyvät on fiilikset. Aineksista saisi vaikka mitä, mutta aika simppeleillä annoksilla olen mennyt ohjeen mukaan. Ennakointi on kaiken a ja o eli avain onnistumiseen..
Nyt voi sanoa, että kelit on kohillaan, nyt olis kiva lomailla. Loma on vasta heinäkuun puolella, tänä vuonna kesäkuu tulee menemään melko hektisissä merkeissä, työkiireet tuntuu vain kiihtyvän. Perjantaina piti olla vapaapäivä, mutta lopulta tein reilut 5 tuntia töitä. Täytyy todeta, että kevät on mennyt melko vauhdilla ja nyt on kesä.

Päivän ”lämmöt”


Kukkia on nyt paljon. Pihan kukkia ja iltalenkin varrelta napsaisin tuon kollaasin kukat.



Aurinkoisin terveisin Laiskiainen



Kommentit

  1. Mun mittari parvekkeella rikko jo kolmen kympin!! Oikasti ahdistaaa kun on näin lämmintä, jaaksa tehdä mitään muutaaa kuin olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on onneksi ollut jo sopivammat lämmöt, sellait 20 - 24 on aika passeli lämpö.

      Poista
  2. Mä pistäydyin verotoimistossa ihan henk.koht. Turha käynti. Kohtelias oli virkailija, ei nyt sentään nauranut, mutta eipä sieltä lohtuakaan herunut. Huokaus.

    Mutta turhapa sitä on pitkään itkeä, tyritty mikä tyritty, ei nyt onneksi julmetun pahasti.

    Ihania kukkia - kieloja jo kaipailen meillekin, niitä voisin jokusen sisälle maljakkoonkin hakea, ne kun tuoksuvat niin ihanalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kielon tuoksu on minustakin ihana. En malttanut niitä poimia kun olivat silloin vielä niin nupuillaan. Nyt ne olisi jo varmasti auenneet paremmin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli