Juhannuksen paluuliikenne on hiljentynyt

Autoilusesonkeina on mukava lueskella teksti-tv:stä tai kuunnella radiosta kun kerrotaan pääsiäisen, juhannuksen ja joulun meno- ja paluuliikenteestä. Toki tuo paluuliikeenteen uutisointi tuo aina hiukan haikean fiiliksen, joko vapaat loppui. Tänään ajoimme ihan pienen pätkän paluuliikenteen mukana ja täytyy todeta, että olin aika helpottunut, että meillä oli vain lyhyt pyrähdys, sillä jonossa ajaminen on aika stressaavaa.

Meidän juhannus meni kotona ystävien seurassa ja veljen mökillä käyden, mielestäni mukava miksaus. Savustettiin, grillattiin, pelattiin, saunottiin ja uitiin. Kun annoin itselleni luvan syödä vapaasti huomasin, että vanhat tavat on pinnassa.

Nyhtöpossuhampurilainen oli oikein hyvää, kun olimme esin savustaneet possunniskaa reilut 8h. Ribsit tulivat n. 6 tunnissa. 





Kävin myös morjestamassa kissakaveriani.


Juhannuksena tosiaan pelattiin Aliasta ja Trivial Pursuittia sekä tätä itselleni uutta peliä Love Letteriä.



Pihakukkia toin sisälle maljakkoon.


Tällaiseen uuteen innovaatioon löylykaveriin törmäsin kaupassa. Heti kärkeen totean, etten ostanut... Toisaalta jos asut kaupungissa ja haluat juhannusvihdan, niin miksei tuollainen löylykaveri kelpaisi. Löylykaveri on taimiruukku, jossa on ohjeet  ja ainekset vihdan tekoon.  Jäin miettimään tätä perus vihta vai vasta kysymystä. Havahduin, että minulle on yhtä suuhun sopivia molemmat.


Kuu möllötti eilen komeana. Mennään kovaa vauhtia kohti täysikuuta.


Tunnelmavaloja rannalla.


Nyt nukkumaan, että jaksaa vielä ensi viikon uurastaa ennen lomaa...




Kommentit

  1. Onpa herkullisia juhannuseväitä, suloisia kukkia ja komea kuutamo. Kylässä syödään mitä on tarjolla, kotona katsotaan terveellistä evästä. Juhlan ateria ei ole kuin tilapäinen ilmiö, keidas kuten juhlakin. Hyvässä seurassa on mukava puuhastella rennosti. Mekin ongittiin mato-ongella pikkupojan kanssa ja jokainen kala oli suuri ilo ja syötettiin lopulta lokeille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on palattu jo arkeen, onneksi. Puuhastelu on parhautta 😍.

      Poista
  2. Milloinka se täysikuu taas onkaan - tietää varautua valvomaan :) Tosin olen kyllä viime aikoina nukkunut niin hyvin ja sikeästi, että luulen, ettei tämän kertainen täysikuu paljon mun untani häiritse....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torstaina taitaa olla täysikuu. Mä oon tämän viikkoa jo kukkunut myöhään. Aamulla on ollut melkoisen vaikeaa päästä töihin. Onneksi on enää 3 herätystä ennen lomaa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli