Sekaisin viikoista

Viime päivityksessä sekoilin viikoissa Simplen kanssa eli nyt on 6 viikkoa menty ja arkeen olisi tarkoitus palata. Viimeisin reilun viikon aikana on ollut päiviä, jolloin olen soveltanut ohjeita syystä tai toisesta, mutta pääosin olen mennyt niin kun on pitänyt.

Eilen oli säätöpäivä ruokailujen suhteen Söin kokouspiirakan Martta-kahvilassa ja matkaruoka ruisfilehampurilaisen ihan perusnakkarilta ostettuna. Jos ihan tarkkoja ollaan söin 2/3 ruishampparista. 


Arjessa on tarkoitus pyrkiä pysymään Simplen tyyppisessä ruokailuissa, mutta ei niin tiukasti. Huomenna mittailen heti aamusta kadotetut sentit ja katson painosaldon, mutta voin jo tässä vaiheessa todeta olevani tyytyväinen kokonaisuuteen. 

Ihastelin Kouvolan torilla eilen värikästä kukkaloistoa. Oma piha on vielä vähän vajavainen kesäkukkien suhteen. Lähinnä terassilta puuttuu kukat jotka pitäisi hankkia juhannukseksi.




Hyvää luonnonkukkien päivää!



Hyvää luonnonkukkien päivää!


Kommentit

  1. Mekin hankittiin vasta nyt kesäkukat piharuukkuihin. Toistaiseksi on pihassa kukkineet perennat, rikkaruohojen, siis luonnonkukkien keskellä. Metsäretkellä ihastelimme mm. vanamoa mikä on nyt aloittanut kukintansa, samoin apilat. Luonnonkukat ovat niin ihana juttu ja ihan ilmainen ilo! Pihassamme kukkii myös keltamo ja tykkään sen kirkkaasta vaatimattomasta kukasta. Suloista suven juhlaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnonkukat on tänä vuonna erityisesti sulostuttaneet pihalla. Piti oikein googlata millainen kukka keltamo on. Se on oikein nätti kukka. Mukavaa juhannuksen odotusta!

      Poista
  2. Hieno tulos! Jussia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli