Laiskiaisen mökkiviikonloppu

Laiskiainen on mökkeillyt viikonlopun laina mökillä kun omaa ei ole. Olen haaveillut omasta mökistä vuosikaudet. Oikotiet, Etuovet ja muut vastaavat on olleet säännöllisessä seurannassa. Ihania mökkejäkin on ollut niissä vain on ollut se yksi pieni ongelma, hinta. Täällä Etelä-Suomessa mökkien hinnat vain on niin hirveät. Toki olen myös miettinyt sitä, että onko mökin hankinta edes järkevää niin kauan kuin asuu omakotitalossa, erityisesti kun vastuu asioiden toimivuudesta yms. arjessa on minulla ukkokullan työkiireiden vuoksi. Toisaalta riittäisikö se, että silloin tällöin vuokraisi mökin.

No tänä kesänä olen päässyt nauttimaan mökkeilystä viikon ja nyt tämän viikonlopun merkeissä. Kivaahan tämä on, etenkin kun ei tarvitse miettiä remontteja yms. Tämä viikonloppu on ollut itselleni sellainen oma-aika viikonloppu, kun olen ollut täällä mökillä lähes yksin. Perhe kävi eilen saunomassa. Juu tunnustan, että illalla on mennyt normaalia pidempään nukahtamisessa kun pitänyt kuunnella ”rapinoita”.

Järven vesi on ollut yllättävän lämpimää etenkin perjantaina, lauantaina se oli tuulessa viilennyt, kun tuolta isolta selältä tuuli on vettä myllännyt.





Eilen sallin itselleni herkuttelun. Söin vähän irtareita, ruissipsejä  ja ”bullerina-keksejä 😀. Bullerinoja söin toki tänäänkin pari ihaan huomaamattani kuvia järkkäriltä pädille ladatessa.
Sallin itselleni mökkiviikonloppuherkuttelun 👌🏼.



Kommentit

  1. En edes kerro mitä söin.... suuklaataa....ja sipsejä. Häpeä, sanoisin itselleni, jos en olisi antanut siihen luvan jo etukäteen. Noin pitkää reissua en nimittäin tee ihan joka viikonloppu, ihan päästäkseni katsomaan Poikaa ja yöpymään hotellissa :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea ei tarvitse kertoa, tärkeintä on tietää itse! Herkuttelu on joskus hyvästä!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kuten Pöllölle sanoinkin on tärkeintä on, että tietää itse 👍

      Poista
  3. Ihana viikonloppu, luontoa ja virkistystä. Me vuokraamme kesälomalla tuttua mökkiä ja nautimme todella paljon. Toki olisi kiva hoitaa puutarhaa tms. mutta jää tuo kerrostalon kukkamaakin hoitamatta, vaikka olen sitä ollut itse perustamassa. Tulee kuitenkin halvemmaksi ja on helpompaa vuokrata ihanaa mökkiä edes viikoksi kahdeksi ja nauttia huolettomasta mökkeilystä.

    VastaaPoista
  4. Hienoja kuvia. Vuokraa mökki. Tutuilla on aina sama mökki vuokralla, joten se on kuin oma ilman jatkuvaa huolenpitoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosiaan tuo vuokramökki on varteenotettava vaihtoehto ja varmasti ”kustannustehokkain”.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli